25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Gorąca czekolada – rozgrzewa, dodaje energii, poprawia humor, ale tylko wtedy, gdy jest przygotowana zgodnie ze sztuką: ma w sobie prawdziwą czekoladę o wysokiej zawartości kakao, pełnotłuste mleko, śmietankę, czasem też mleko w proszku.
Wypiekanie chleba stożkowego w formach ceramicznych ma wielowiekową tradycję, która sięga starożytnego Egiptu. Już wówczas wiedziano, że uzyskany w ten sposób produkt będzie miał doskonałe walory organoleptyczne.
Technologia ta na stałe zagościła w Niemczech, gdzie ponad 50% konsumentów decyduje się na zakup pieczywa, które jest odpiekane w hipermarketach. W Polsce ta grupa stanowi 15%. Takie sklepowe piekarnie szturmem zdobywają rynek.
Największe targi branży cukierniczo-piekarskiej i lodziarskiej już 25 lutego. To doskonała okazja, by spotkać się z naszą redakcją. Przeczytajcie, co dla Was przygotowaliśmy, gdzie dokładnie nas znajdziecie i jak otrzymać wejściówkę dla Gościa Specjalnego Mistrza Branży.
Jaki jest sekret sióstr Anny i Igi Sarzyńskich? Dlaczego mistrz cukiernictwa Tomasz Deker napisał książkę o chlebie? Jak rodził się pomysł na najciekawszą polską szkołę kulinarną Ashanti i jakie plany na jej przyszłość ma Małgorzata Michalska? Co znalazło się na liście przebojów piekarsko-cukierniczych na 2018 r.?
Jak wygląda proces certyfikacji ekologicznej? Jakie są aktualne trendy i prognozy dla rynku żywności ekologicznej? W jaki sposób regulowane jest powstawanie produktów BIO ijak wdrożyć ekologiczną produkcję w firmie? Na te pytania odpowiemy podczas szkolenia.