25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jedną z nowości będzie usytuowane w Meeting Point studio nowego programu telewizyjnego „Sklepowe Rewolucje”, gdzie właściciele sklepów, otwarci na metamorfozę swych biznesów, będą mogli uzyskać porady i zgłosić się do udziału do wiosennej edycji tej produkcji.
Według danych opublikowanych przez zajmującą się badaniem opinii publicznej firmę GfK, w ciągu minionego roku w Polsce wzrosły wydatki na zakup pieczywa chrupkiego typu wasa, wafle i snacki ryżowe oraz kukurydziane, a także macę naturalna i smakową oraz suchary smakowe i naturalne.
No i stało się! Kolejna edycja Święta Chleb i Piernika w Jaworze, najbardziej smakowitej i aromatycznej imprezy na Dolnym Śląsku, przeszła do historii. W tym roku na jaworskim rynku pojawiło się ponad stu wystawców.
W Polsce nie brakuje nastolatków, którym grozi wykluczenie społeczne. Tak zwanej „trudnej” młodzieży w zdobyciu zawodu pomagają m.in. Ochotnicze Hufce Pracy. Od 2015 roku w Roskoszy (woj. lubelskie) działają Warsztaty ginących zawodów.
Według najnowszego raportu dotyczącego rynku pieczywa w Polsce przygotowanego przez agencję badania opinii publicznej GfK nadal zauważalna jest tendencja spadkowa sprzedaży produktów piekarniczych.
Jesteś dekoratorką tortów artystycznych czy ciasteczek? Masz córkę w wieku 6-17 lat? Sprawdź, czy wspólnie z nią stworzysz zgrany i twórczy tandem w życiu, a nawet w biznesie! Zapraszamy na warsztaty pracy zespołowej, prowadzone przez Alinę Śmiłowską, ambasadorkę zmian, znaną m.in. z cyklu warsztatów Spotkania dla Kobiet Branży.
Skoro i dzieci mają swoją własną kategorię w konkursie Cake Festival Poland, to nie może zabraknąć również atrakcji na samym festiwalu z myślą o nich. W tym roku mogą liczyć na specjalnie przygotowane warsztaty z mistrzyniami sugarcraftingu!