25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Z roku na rok rośnie liczba uczestników festiwalu, a zatem i liczba nagród dla nich przygotowanych! Postarali się o to nasi wystawcy! To tylko kolejny powód, dla którego warto wziąć udział w najsłodszym konkursie w Polsce!
Nie od wczoraj sklepy handlowe mają półki z żywnością ekologiczną, ale do tej pory nie zagościło na nich szerzej pieczywo BIO. Jak podaje portalspozywczy.pl, obecnie obserwuje się większe zainteresowanie sieci tym tematem, przede wszystkim w wersji do odpieku.
Za każdym dużym wydarzeniem branżowym stoją wielkie przygotowania. Choć organizatorki CFP były tego
świadome, podjęły ten trud, niekoniecznie oczekując materialnych korzyści.
Co jest dla nich największą nagrodą i sensem festiwalu? Przeczytajcie
rozmowę z Kingą Jakimowicz i Danutą Bujak.
Scena główna, Strefa Dekoracji oraz Strefa kobiet i dzieci - wszędzie tam czekają na Was atrakcje. Poznaj harmonogram CFP 2017 i zobacz, których punktów programu nie możesz przegapić!
Chociaż mrożenie pieczywa nie jest nową technologią, od kilku lat wśród dużych firm działających w Polsce widać wzrost zainteresowania tego typu produkcją. Z czego wynika ta popularność i dlaczego budzi kontrowersje? Czy może być szansą dla małych i średnich piekarni? I czy rzeczywiście przyszłość należy do mrożenia?
W terminie 13-15.10.2017 r. w Łodzi odbędzie się X jubileuszowa edycja Międzynarodowych Targów Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD oraz VI edycja Targów Ekologicznego Stylu Życia beECO.
Po raz piąty szefowie kuchni i cukiernicy pracujący w restauracji będą mieli okazję wykazać się kunsztem w pracy z jedną z najlepszych czekolad świata. Jak będzie wyglądać ich droga do finału konkursu w Nowym Jorku?