25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
O integracji młodzieży polsko-norweskiej, warsztatach biznesowych dotyczących turystyki oraz wspólnym poznawaniu kultury i smaków Lubelszczyzny. Zapraszamy do relacji ze styczniowej wizyty norweskich uczniów w Zespole Szkół Ekonomicznych im. Vetterów w Lublinie.
Mistrzostwa Polski Barista i Coffee in Good Spirits to zawody, których wspólnym mianownikiem jest dobra kawa, przygotowana zgodnie ze sztuką przez profesjonalistów, znawców kawy z prawdziwego zdarzenia. Ich poczynania oceniane są przez sędziów, również ekspertów w tej dziedzinie.
Szkolenie z pralinek jako walentynka dla ukochanej osoby? Lekcja deserów dla alergików z bonusem w formie najnowszej książki „Słodkie sekrety”? A może warsztat z dekorowania tortów w stylu angielskim? Taki urozmaicony program szkoleń oferuje Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci już w lutym.
Pizza zupełnie nie… włoska, férkasë, kreple i golce – tych wyjątkowych kaszubskich potraw będzie można spróbować podczas największych w regionie Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Ponad 100 firm zaprezentuje branżowe nowości już 8 i 9 lutego w gdańskim Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AMBER EXPO!
Wśród setek pojawiających się na rynku książek kucharskich te nieliczne, dotyczące sztuki cukierniczej, zawsze się wyróżniają. Jednak pozycja autorstwa Igi Sarzyńskiej „Moje cztery pory roku” jest inna od wszystkich.
Lubisz jeść pączki? Ba, jesteś mistrzem w ich pochłanianiu? Stań w szranki z innymi amatorami tego słodkiego wyrobu. Już wkrótce Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas!!!
30 specjalnych zaproszeń dla Czytelników Mistrza Branży już czeka w naszej redakcji! Specjalne, bo bez konieczności rejestrowania on-line, bez oczekiwania w długiej kolejce do rejestracji przed najbardziej oczekiwanym wydarzeniem w branży – Expo Sweet 2017! Na Wasze zgłoszenia czekamy do 22 lutego br.