...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Jak sprzedać tort? O roli menadżera w cukierni

    Jak sprzedać tort? O roli menadżera w cukierni 0

    Nawet najsmaczniejszy i najdoskonalszy tort czasem sam się nie obroni. Rodzinne cukiernie prowadzone od lat coraz częściej upadają. Co zrobić, by przetrwać na rynku? By klienci wciąż wracali? Czasem, prócz dobrego produktu, warto zainwesto­wać też w człowieka. Konkretnie – menadżera!

    więcej
  • Gala Rzemiosła Piekarzy i Cukierników

    Gala Rzemiosła Piekarzy i Cukierników 0

    [18 marca 2017, Bytom] Uroczystość rozpocznie się od Mszy Św. w Kościele Św. Jacka, ul. Matejki 1 (wejście do Kościoła od ul. Witczaka) o godz. 16.30 w związku ze świętem Rzemiosła, Piekarzy i Cukierników.

    więcej
  • Hybryda na ulicach, czyli deserowe dziwolągi

    Hybryda na ulicach, czyli deserowe dziwolągi 0

    Na pierwszy rzut oka wyglądają jak szalony sen maniakalnego łasucha – kolorowy, momentami kiczowaty przerost formy nad treścią. A jednak są, rosną w siłę (i rozmiar też!), nieustannie ich przybywa, a to może oznaczać tylko jedno – że chętnych na spotkanie z hybrydą nie brakuje.

    więcej
  • Talent na miarę Guinnessa

    Talent na miarę Guinnessa 0

    W latach 80. przejął po ojcu wielopokoleniową, rzemieślniczą piekarnię „Cygan” w Łodzi. W 1992 r. wygrał nagrodę w konkursie na „Najciekawszy wyrób spożywczy roku” Minister­stwa Rolnictwa i Gospodarki Ż., a w 2016 r., nie zwalniając tempa, zrealizował swoje największe artystyczne dzieło – mierzącego 210 cm londyńskiego Big Bena.

    więcej
  • Cukier Królewski na szóstkę!

    Cukier Królewski na szóstkę! 0

    Już po raz szósty Cukier Królewski zwyciężył w prestiżowym programie Laur Konsumenta. Zajął pierwsze miejsce w swojej kategorii, co oznacza, że konsumenci uznali go za najpopularniejszą markę cukru w Polsce.

    więcej
  • Praca marzeń - zostań testerem czekolady!

    Praca marzeń - zostań testerem czekolady! 0

    Nie potrafisz odmówić sobie czekolady? Zrób z swojej słabości użytek - zatrudnij się jako tester czekolady! Być może właściciel Milki oraz ciasteczek Oreo czeka właśnie na ciebie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe