...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Jeszcze wyższy smok w Katowicach!

    Jeszcze wyższy smok w Katowicach! 0

    Uwaga! Podnosimy poprzeczkę! Czekoladowy smok, który powstanie na hali targowej SweetTARGów, będzie jeszcze wyższy! Czy to zagwarantuje, że cukiernicy zdołają pobić rekord Polski? Przyjdźcie zobaczyć to na własne oczy!

    więcej
  • Czekoladowy początek wiosny

    Czekoladowy początek wiosny 0

    Wiosna pachnie świeżą trawą, rozkwitającymi kwiatami i... czekoladą! Przynajmniej w Bielsku-Białej, gdzie już w marcu odbędzie się II edycja Festiwalu Czekolady!

    więcej
  • Kazimierz Rak - cukiernik o wielkim sercu

    Kazimierz Rak - cukiernik o wielkim sercu 0

    Siedzimy z Panem Kazimierzem przy stoliku w przytulnej cukierni na Miodowej w Rzeszowie. Za oknem pada deszcz, ale zapach aromatycznej kawy sprawia, że czuję się jak w domu, a „buła” ze śliwką kusi jak nigdy. Co chwilę wchodzą klienci, witając mojego towarzysza uśmiechem, słowem i gestem dłoni jak dobrego znajomego.

    więcej
  • Orkisz z banku genów

    Orkisz z banku genów 0

    Od blisko 30 lat Mieczysław Babalski jest niestrudzonym propagatorem orkiszu, płaskurki, samopszy i starych odmian żyta. To uznany autorytet w dziedzinie prastarych ziaren, współautor licznych publikacji na ten temat. Przywrócił uprawę tych zbóż na polskich polach. Udało mu się to między innymi dzięki bankowi genów.

    więcej
  • Bąbelki i chleb

    Bąbelki i chleb 0

    Nie samym chlebem żyje człowiek – to hasło nabiera nowego znaczenia, kiedy myślimy o zestawianiu pieczywa z winami musującymi. Świeży, chrupiący chleb i kieliszek dobrze schłodzonego szampana ucho­dzą za idealny winno-kulinarny mariaż. Dlaczego?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe