![Jeszcze piękniejsze torty dzięki Barbara Decor](/public/artykuly-sponsorowane/497/3797/497_3797_13069_136x94.jpg)
Jeszcze piękniejsze torty dzięki Barbara Decor 0
Masa cukrowa i czekolada to najnowszy trend w branży dekoratorskiej. Przekonaliśmy się o tym podczas premiery czekoladowych ozdób z najnowszego katalogu marki Barbara Decor.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Masa cukrowa i czekolada to najnowszy trend w branży dekoratorskiej. Przekonaliśmy się o tym podczas premiery czekoladowych ozdób z najnowszego katalogu marki Barbara Decor.
więcejCo roku SIGEP pęka w szwach. W styczniu targi w Rimini odnotowały rekordową liczbę 1250 wystawców i 200 tys. zwiedzających! W 14 halach można było poznać najnowsze trendy i zobaczyć profesjonalne rozwiązania dla branży, w tym dla branży lodziarskiej. W tym roku wrażeniami z SIGEP dzieli się Tomasz Szypuła (Lodowe Inspiracje).
więcejChcąc uniknąć losu górnika, zakopał się w cukrze. Szybko odkrył, że przesypywanie mąki i cukru nie jest wcale proste. Zgłębiając cukiernicze arkana, odkrył w sobie złoża pasji, które zaprowadziły go na szczyt. Choć za takiego się nie uważa, został ogłoszony najlepszym cukiernikiem w konkursie Best Pastry Chef.
więcejMożemy być spokojni o przyszłość czekolady - ten temat nigdy się nie znudzi. Co więcej, czekolada będzie coraz smaczniejsza i piękniejsza. O tym zapewnili nas uczestnicy krajowych eliminacji do World Chocolate Masters, które wyłoniły polskiego kandydata do światowych mistrzostw.
więcejNiespodzianka dla czytelników Mistrza Branży - odbierz darmowe zaproszenie na SweetTARGi. Zobacz czekoladowego smoka, posmakuj najlepszej kawy w Polsce, zachwyć się cukierniczymi fuzjami, zjedz lody proteinowe i ciesz się obecnością na największych targach branżowych na południu Polski!
więcejWszyscy piekarze dbają o jakość pieczywa: wybierają doskonałe surowce, postępują zgodnie z recepturami, produkują je zgodnie ze sztuką. Niestety często to za mało, istotne znaczenie mają bowiem również przechowywanie i transport do sklepu.
więcejCo gra w duszy cukiernika Damiana Wiśniewskiego? Jak powstają „architektoniczne ciasta” Dinary Kasko? Jaka była droga Moniki Waleckiej do najlepszej piekarni świata Tartine Bakery? Co myślą piekarze o pomysłach ratowania polskiego piekarstwa? I czym zaskoczą SweetTARGi 2017? O tym więcej w wydaniu marcowym Mistrza Branży.
więcej