25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
serdecznie zapraszamy do udziału w badaniu Busometr – Indeks Nastrojów Gospodarczych MSP (2HY2017).
Nasze badania diagnozują zmiany nastrojów gospodarczych przedsiębiorców i ich planowane działania w perspektywie najbliższego półrocza, ale też badają dodatkowe aspekty...
Chleb od najdawniejszych czasów był podstawowym i najważniejszym pożywieniem ludzi. Składany jako ofiara bóstwom, darowany zmarłym był symbolem dobrobytu, zamożności, a także urodzaju i płodności oraz gościnności i przyjaźni. Wypiekany w specjalnych formach służył człowiekowi od narodzin do śmierci.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 24-25 maja 2017 r. w Serocku.
Sezon lodziarski nadchodzi wielkimi krokami, dlatego firma Savpol w marcu zorganizowała seminaria, które były doskonałą okazją do zapoznania się z ofertą produktową i technologiczną oraz najnowszymi rozwiązaniami w branży.
Już na początku kwietnia dwóch mistrzów w swoich dziedzinach zabierze Państwa w fascynującą podróż. Dzięki Beppo Tonon dowiecie się, jak ze zwykłych owoców i warzyw stworzyć prawdziwe dzieła sztuki, z kolei dzięki Filipo Novelli przeniesiecie się do krajów orientu, gdzie będziecie mogli spróbować wyjątkowo oryginalnych smaków.
25 marca br. w Katowicach ten cukiernik o duszy samuraja i umiejętnościach artysty, wspólnie z Teresą Trzaskalik i Łukaszem Parzymskim, chce ustanowić rekord Polski na najwyższą rzeźbę z czekolady plastycznej. Co mu w duszy gra? Skąd zamiłowanie do japońskich smoków? Poznajcie go bliżej i koniecznie przyjdźcie na SweetTARGi!