25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Gdzie chleb smakuje najlepiej? Gdzie znajdziesz szpajzę czy nieodłączny element wesel i wielkanocnych stołów – kołocz? Gdzie szukać mistrzów piekarstwa i cukiernictwa tak silnie przywiązanych do regionalnych tradycji? Gdzie nowoczesne rzemiosło rozwija się dynamicznie? Według nas na Śląsku! I pokażemy to na SweetTARGach.
O czym świadczy ciągły spadek spożycia chleba w gospodarstwach domowych? Z pewnością o deprecjacji tradycyjnego sposobu odżywiania się współczesnych rodzin. Zanika tradycja wspólnych posiłków – zwykle z chlebem – w gronie najbliższych.
Pierwsze wrażenie w kontakcie z nowo poznaną osobą może zaważyć na dalszym przebiegu relacji. Co zrobić, by gość nie rozczarował się pierwszym, co zwykle pojawia się na restauracyjnym stole – pieczywem?
Kiedy w 1993 r. Jurek Owsiak po raz pierwszy stanął na czele Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, przyciągnął rzesze piekarzy, cukierników, a nawet amatorów pieczenia. Dziś trudno wyobrazić sobie WOŚP i wielki finał bez spektakularnych tortów, ciastek, czyli bez wsparcia naszej branży. Przypomnijmy, jakie cuda powstały w 2017.
Z prawdziwym mistrzem jest jak z dobrym winem – walorów nabiera z upływem lat i zdobytym doświadczeniem. Żelazne zasady hartują jego charakter i kunszt, pokora pozwala nabrać dystansu do siebie i otwiera na wiedzę.