...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Desery z wyższej półki

    Desery z wyższej półki 0

    Na co dzień drożdżówka, a od święta? Sernik? Makowiec? Dziś, gdy konsument chce kupić słodkości na wyjątkowe okazje, nie idzie do cukierni, tylko do butiku. I niekoniecznie musi w tym celu wyjeżdżać za granicę – takie miejsca istnieją już w Polsce.

    więcej
  • Kobieca kreatywność odkryta!

    Kobieca kreatywność odkryta! 0

    3. Spotkanie dla Kobiet Branży, Polagra Tech, Poznań, 26 września 2016 r.
    Z pozoru banalne spotkanie, jedno z wielu, które proponuje nam współczesny rynek, a jednak nabiera ono wyjątkowej mocy, gdy kobiece grono zasiada do pracy twórczej.

    więcej
  • PREMIERA: Drobne wypieki. Technologia w cukierni

    PREMIERA: Drobne wypieki. Technologia w cukierni 0

    10 listopada br. swoją premierę będzie miała nowa publikacja dla cukierników pt. „Drobne wypieki”. Najnowszy tytuł uzupełnia serię książek dla piekarzy i cukierników, która ukazała się nakładem Wydawnictwa PWN.

    więcej
  • CETA zagrozi żywności w Polsce

    CETA zagrozi żywności w Polsce 0

    Wynegocjowana w 2014 r. umowa CETA przewiduje zniesienie ceł i barier pozataryfowych oraz liberalizację handlu usługami między UE a Kanadą. Porozumienie wzbudza w Europie kontrowersje, m.in. z powodu zagrożenia bezpieczeństwa żywności oraz interesów unijnych rolników i producentów żywności.

    więcej
  • Apel Sweet Team Poland: Uratuj serce Szymona

    Apel Sweet Team Poland: Uratuj serce Szymona 0

    Polski zespół sugarcrafterów – Sweet Team Poland – włączył się w pomoc dla małego Szymona, który urodził się z poważną wadą serca. Wielka akcja charytatywna odbędzie się podczas Cake Festival Poland, 22-23 października 2016 r.

    więcej
  • Technologia przyszłości w piekarni i cukierni?

    Technologia przyszłości w piekarni i cukierni? 0

    Nanotechnologia to nauka o wytwarzaniu i wykorzystywa­niu materiałów, urządzeń i sys­temów o nowych własnościach i funk­cjach wynikających z ich małej struktury, w skali nano: 1 nanometr (1 miliardowa metra). Do cząstek „nano” można zaliczyć 10 atomów wodoru ułożonych jeden obok drugiego, atom tlenu, czy też małe wirusy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe