![Paweł Małecki wciąż na fali](/public/artykuly-sponsorowane/32/3485/32_3485_11999_136x94.jpg)
Paweł Małecki wciąż na fali 0
Paweł Małecki ma wiele powodów do uśmiechu. Zdobył tytuł Mistrza Polski Cukierników, wysoko plasował się w wielu konkursach zagranicznych, okazał się skutecznym trenerem i wciąż budzi sympatię.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Paweł Małecki ma wiele powodów do uśmiechu. Zdobył tytuł Mistrza Polski Cukierników, wysoko plasował się w wielu konkursach zagranicznych, okazał się skutecznym trenerem i wciąż budzi sympatię.
więcej- Jak nowa kultura żywieniowa odmienia sklepy, restauracje i produkty
- Audyt w punkcie sprzedaży – najczęstsze błędy w ekspozycji i promocji produktów
- O wyższości dobrych manier nad sztuką sprzedaży
Ani obecny, ani poprzedni rząd nie zabezpieczył interesów społeczeństwa w sprawie umowy CETA, więc upomnieć się o to musi społeczeństwo – mówi Instytut Globalnej Odpowiedzialności (IGO), apelując o uczestnictwo w sobotniej demonstracji w Warszawie przeciw umowom handlowo-inwestycyjnym...
więcejUczennice cukiernictwa z Lublina znalazły się w dziesiątce najlepszych z całego świata. W styczniu 2017 r. powalczą
o podium w Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników w Rimini!
Żywnościowe wynalazki potrafią zaskoczyć, zadziwić, wprawić w konsternację, a nawet rozbawić. W tej kategorii można znaleźć też produkty ciekawe i pożyteczne z punktu widzenia potrzeb współczesnego świata. Trudno jednak oprzeć się wrażeniu, że bardzo często balansują one na granicy dobrego smaku i efekciarstwa…
więcejBez technologii zimna trudno sobie dziś wyobrazić produkcję pieczywa, wyrobów ciastkarskich oraz snaków. Metody odroczonego wypieku od wielu lat są stosowane w rzemieślniczych piekarniach w Europie Zachodniej, coraz częściej przekonują się do niej również polscy piekarze.
więcejZapraszamy lodziarzy, cukierników, sugarcrafterów, mistrzów i uczniów do udziału w konkursach, którymi za kilka miesięcy będą żyły największe targi dla branży lodziarskiej i cukierniczej Expo Sweet 2017. Organizatorzy zadbają o odpowiednią oprawę medialną, promocję, atrakcyjne nagrody i bezcenne emocje!
więcej