...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Mistrz Branży na Polagrę Tech, na bogato – blisko 150 stron!

    Mistrz Branży na Polagrę Tech, na bogato – blisko 150 stron! 0

    7 wywiadów, w tym rozmowa ze Sławomirem Korczakiem, obrotnym polskim cukiernikiem działającym w Meksyku. Ponad 20 artykułów, wśród nich gorący temat „Pieczywo w gastronomii”. I prawie 30 stron newsów, gdzie m.in. relacjonujemy Święta Chleba w Polsce. To wszystko złożyło się na 148 stron nowego Mistrza Branży.

    więcej
  • Drugi numer Mistrza Dekoracji już dostępny!

    Drugi numer Mistrza Dekoracji już dostępny! 0

    Polski mistrz cukiernictwa -Tomasz Deker, królowa aerografu - Marielly Parra oraz mnóstwo tutoriali. Przeczytajcie, co czeka na tych, którzy swoją pracownię zaopatrzą w najnowsze wydanie Mistrza Dekoracji.

    więcej
  • Zespół Polagra Tech zaprasza na Targi!

    Zespół Polagra Tech zaprasza na Targi! 0

    25 września br. startuje potężna ekspozycja Polagra Tech 2016! Poznajcie zespół, który przez cały czas realizacji projektu intensywnie pracował nad tym, aby te targi były jeszcze lepsze i przyniosły korzyści biznesowe zwiedzającym i wystawcom.

    więcej
  • Panis nove vitae - Chleb zdrowego życia!

    Panis nove vitae - Chleb zdrowego życia! 0

    Za 10 dni Dniem Piekarza i Cukiernika rozpoczną się targi POLAGRA TECH! Dla Międzynarodowych Targów Poznańskich pięknie o chlebie i postawie piekarza napisał dr Józef Sadkiewicz.

    więcej
  • Folie dekorujące do pralin

    Folie dekorujące do pralin 0

    Praliny stale zaskakują formą, nadzieniem, ale też dekoracjami, co przekłada się na dynamiczny rozwój tego sektora rynku. Producenci, chcąc przyciągnąć uwagę konsumentów, poszukują rozwiązań, które pozwolą uczynić z ich pralin wyjątkowy produkt. Jednym z nich są folie dekorujące, nazywane transfer sheet.

    więcej
  • Branża spożywcza pod lupą!

    Branża spożywcza pod lupą! 0

    Podczas tegorocznych targów Polagra Food, oprócz ekspozycji pełnej nowości, nie zabraknie konferencji, szkoleń i paneli dyskusyjnych poruszających tematy istotne z punktu widzenia wszystkich podmiotów biorących udział w procesie dostarczania żywności do finalnego konsumenta.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe