25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Ręce białe od mąki, piec, w którym rumieńców nabierają wypieki, a wszędzie unoszący się charakterystyczny zapach – tak „przeciętny” zjadacz chleba wyobraża sobie pracę piekarni. Jednak, prowadzenie i zarządzanie piekarnią, to ciężki kawałek chleba.
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach serdecznie zaprasza na Targi Gastronomiczne dla profesjonalistów i pasjonatów, które odbędą się 13 i 14 września 2016 r. w siedzibie firmy WEINDICH przy ulicy Adamieckiego 8 w Chorzowie.
Nauczyciel, który stał się piekarzem. Po to, by znów uczyć. Tym razem jak piec chleb. I to w bardzo niekonwencjonalny sposób, bo w… przyczepie samochodu!
Bułeczki, chałeczki, rogaliki, ale przede wszystkim słynne cebularze - rzemieślnicze pieczywo z najlepszych piekarni już jutro przyciągnie tłumy na coroczne Święto Chleba do Skansenu Muzeum Wsi Lubelskiej.
Jak donoszą media, w piątek, 9 września, w wypadku samochodowym zginął Kazimierz Czekaj – właściciel piekarni w Zabierzowie, promotor dobrego smaku, człowiek zaangażowany w sprawy społeczne i branżowe.
Firmy i organizacje realizujące praktyki z zakresu społecznej odpowiedzialności biznesu i zrównoważonego rozwoju lub też oferujące usługi w tym obszarze mają możliwość zaprezentowania swojej działalności na 6. Targach CSR. Wydarzenie odbędzie się 17 listopada 2016 roku na stadionie PGE Narodowym w Warszawie.
W trakcie minionego audytu Loża Ekspertów podjęła decyzję o uhonorowaniu dwunastu wyrobów z oferty siedmiu producentów reprezentujących branżę piekarską i cukierniczą. Kolejna atestacja żywności odbędzie się 27 października br. w Sosnowcu.