...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Ekologia po poznańsku

    Ekologia po poznańsku 0

    Oszczędność i gospodarność leżą w naturze mieszkańców Poznańskiego. To właśnie tutaj najwię­cej firm wzięło udział w projekcie 3 x Środowisko. Wśród nich pojawiła się piekarnia-cukiernia Piotra Koperskiego z Suchego Lasu k. Poznania, która już wcześniej wdrażała ekologiczne rozwią­zania w firmie. Z jakimi sukcesami?

    więcej
  • Czas na wiśnię w czekoladzie!

    Czas na wiśnię w czekoladzie! 0

    Czy istnieje wielopokoleniowa miłość? Czy poczucie bliskości to panaceum na szaleństwo cywilizacji? Którą z słodkich chwil warto zapamiętać na zawsze?

    więcej
  • Rusza casting do nowego programuTVP2

    Rusza casting do nowego programuTVP2 0

    "Bake Off - Ale ciacho!" to program dla miłośników wypieków i słodkości. Jeśli chcesz przeżyć niesamowite emocje i pokazać całej Polsce, że pieczesz jak zawodowiec.

    więcej
  • Lody – produkt coraz mniej sezonowy

    Lody – produkt coraz mniej sezonowy 0

    W te wakacje lody zdrożeją około 1% w stosunku do roku poprzedniego. Już w maju – według danych GUS – Polacy musieli zapłacić za nie o 0,9% więcej niż w 2015 roku. Tendencja wzrostowa zapewne się utrzyma, ale rosnące ceny nie zniechęcają nas do jedzenia lodów, co wskazywałoby na to, że ich konsumpcja jest coraz mniej sezonowa.

    więcej
  • Sweet Team Poland ze wsparciem EZIG i Bakels

    Sweet Team Poland ze wsparciem EZIG i Bakels 0

    Przygotowania do międzynarodowego konkursu wymagają nie tylko wielkiego talentu oraz ciężkiej pracy, ale też dużego budżetu. Na szczęście o ten ostatni czynnik nie musi się już martwić ekipa Sweet Team Poland. Ich sponsorami są EZIG oraz Bakels.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe