25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Oszczędność i gospodarność leżą w naturze mieszkańców Poznańskiego. To właśnie tutaj najwięcej firm wzięło udział w projekcie 3 x Środowisko. Wśród nich pojawiła się piekarnia-cukiernia Piotra Koperskiego z Suchego Lasu k. Poznania, która już wcześniej wdrażała ekologiczne rozwiązania w firmie. Z jakimi sukcesami?
"Bake Off - Ale ciacho!" to program dla miłośników wypieków i słodkości. Jeśli chcesz przeżyć niesamowite emocje i pokazać całej Polsce, że pieczesz jak zawodowiec.
Festiwal na najwyższym poziomie potrzebuje równie mistrzowskiej konferansjerki. Tego zadania w pierwszym dniu podejmie się gwiazda telewizji Polsat - Krzysztof Ibisz.
W te wakacje lody zdrożeją około 1% w stosunku do roku poprzedniego. Już w maju – według danych GUS – Polacy musieli zapłacić za nie o 0,9% więcej niż w 2015 roku. Tendencja wzrostowa zapewne się utrzyma, ale rosnące ceny nie zniechęcają nas do jedzenia lodów, co wskazywałoby na to, że ich konsumpcja jest coraz mniej sezonowa.
Przygotowania do międzynarodowego konkursu wymagają nie tylko wielkiego talentu oraz ciężkiej pracy, ale też dużego budżetu. Na szczęście o ten ostatni czynnik nie musi się już martwić ekipa Sweet Team Poland. Ich sponsorami są EZIG oraz Bakels.
Tak bezprecedensowe wydarzenie jak Pierwszy Polski Międzynarodowy Festiwal Tortowy musi odbyć się w równie wyjątkowym miejscu! Wybór nie mógł paść na inny obiekt jak jedną z najbardziej nowoczesnych hal targowych w Polsce - Międzynarodowe Centrum Kongresowe w Katowicach.