...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Po prostu… #GELATO!

    Po prostu… #GELATO! 0

    Gelato to coś więcej, niż lody! To wiekowa tradycja i niepowtarzalny włoski smak. By to podkreślić, SIGEP zadecydował o wprowadzeniu międzynarodowej sieciowej akcji „Po prostu – GELATO”.

    więcej
  • Polsko­-amerykańska wymiana doświadczeń

    Polsko­-amerykańska wymiana doświadczeń 0

    Amerykański piekarz Mark Sinclair po raz pierwszy przyjechał do Europy rok temu, by poprowadzić szkolenie z wypieku chleba dla pasjonatów i rzemieślników piekarstwa. W maju po raz pierwszy gościł w Polsce – na zaproszenie Biopiekarza Bogdana Smolorza.

    więcej
  • Pakiet zmian w CEIDG

    Pakiet zmian w CEIDG 0

    Wykreślanie i dokonywanie sprostowań w rejestrze CEIDG bez wszczynania postępowania administracyjnego czy negatywne konsekwencje dla przedsiębiorców, którzy nie aktualizują wpisów – to tylko niektóre ze zmian, jakie wprowadziła nowelizacja ustawy o swobodzie działalności gospodarczej.

    więcej
  • Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży

    Ambitne rzemiosło w czerwcowym wydaniu Mistrza Branży 0

    W czerwcowym wydaniu "Mistrza Branży" piszemy: o żelaznych zasadach Sylwii Krębuszewskiej-Kozieł, umiejętności przewidywania i sukcesie żywieckiej Piekarni Cukierni Gałuszka. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym Bogdana Smolorza. O kulturze żywieniowej, która pozwoli od nowa spojrzeć na sklepy firmowe piekarni i cukierni.

    więcej
  • Zostań Piekarzem Roku 2016!

    Zostań Piekarzem Roku 2016! 0

    Zapraszamy wszystkich piekarzy i właścicieli piekarni, bez względu na wielkość firmy i staż pracy, do wzięcia udziału w prestiżowym konkursie na Piekarza Roku 2016! Przypominamy też o możliwości wystartowania w konkursie na "Rzeźbę Piekarsko-Cukierniczą". Gdzie? W Jaworze podczas Święta Chleba i Piernika.

    więcej
  • Osobliwe inicjacje fermentacji ciasta chlebowego, cz. I

    Osobliwe inicjacje fermentacji ciasta chlebowego, cz. I 0

    W poszukiwaniu wyjątkowego pieczywa stosujemy różnorodne mąki, a jednak podstawą smaku i zapachu wciąż pozostaje wielofazowa fermentacja. Do przygotowania prostego zaczątku (tzw. matecznika) potrzebujemy mąki i wody. A co się dzieje, gdy matecznik inicjuje wyciąg ze specjalnie sfermentowanego maceratu roślinnego?

    więcej
  • Sweet Team Poland – pierwszy taki zespół polskich sugarcrafterów

    Sweet Team Poland – pierwszy taki zespół polskich sugarcrafterów 0

    Renata Martyna, Monika Robakowska, Damian Wiśniewski i Łukasz Wylenżek – oto skład Sweet Team Poland. Zespół polskich młodych cukierników ma w planach zrobić coś wyjątkowego, a tym samym podgryź światową czołówkę sugarcrafterów. Kiedy? Podczas listopadowego Cake International Birmingham 2016!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe