...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Polskie dekoratorki  pokazały klasę!

    Polskie dekoratorki pokazały klasę! 0

    Od 2012 r. w Wielkiej Brytanii odbywa się Cake International – renomowana wystawa dla profesjonalistów i pasjonatów wypieków oraz dekorowania ciast i tortów. Co roku dużo emocji dostarcza konkurs dla dekorato­rów z całej Europy, w którym prace są oceniane w ponad 10 kategoriach.

    więcej
  • Konferencja Food in Central Europe: Culture and Business

    Konferencja Food in Central Europe: Culture and Business 0

    19-20 maja br. odbędzie się bezpłatna konferencja "Food in Central Europe: Culture and Business". To wyjątkowe wydarzenie ma na celu poszerzenie i aktualizację wiedzy o kulturze kulinarnej i biznesie gastronomicznym krajów, które mimo bogatej oraz zróżnicowanej kuchni ciągle są mało znane.

    więcej
  • Słodka niespodzianka od Sempre

    Słodka niespodzianka od Sempre 0

    Sempre, wyłączny przedstawiciel włoskiej firmy Pernigotti, dystrybutor produktów dla cukierni, lodziarni i kawiarni poszerza zakres swoich aktywności. Nie będą to jednak szkolenia, pokazy czy warsztaty lodowe, z których jest znany. Produkty firmy będą słodką niespodzianką dla uczestników Gwiazd na talerzu...”

    więcej
  • Jak najszybciej obliczyć wartości odżywcze?

    Jak najszybciej obliczyć wartości odżywcze? 0

    Wejście w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego (UE) nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności to gorący temat. Ustalenie wielkości czcionki, konieczne oznaczanie alergenów czy podanie miejsca pochodzenia surowców to najmniej kłopotliwe obowiązki producentów.

    więcej
  • Dobra mąka Grahama potrzebna od zaraz!

    Dobra mąka Grahama potrzebna od zaraz! 0

    Pieczywo graham to jedno z najlepszych i pożądanych produktów piekarskich ze względu na walory zdrowotne, a jednak jego jakość i smakowitość nie zawsze spełniają oczekiwania konsumentów w Polsce. Dlaczego? Jak nie wiadomo, o co chodzi, to zawsze chodzi o jakość… mąki Grahama.

    więcej
  • Kogut. Taka tradycja

    Kogut. Taka tradycja 0

    Nie da się zaprzeczyć, że mistrz piekarstwa Cezary Sarzyński na dobre zakogucił rodzinę, Kazimierz Dolny i przy okazji świat. Z koguta plecionego z ciasta chałkowego zrobił silną markę.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe