25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W filmie Szef Jona Favreau z 2014 r. Twitter w kuchni staje się równie ważny, jak pieprz i sól, a internetowe dyskusje o żywności decydują o być albo nie być restauracji. Ten obraz pokazuje rolę i siłę mediów społecznościowych.
Katowice, 22 kwietnia 2016 r. „Najczęściej popełniane błędy w znakowaniu żywności. Wyjaśnienie wymagań rozporządzenia 1169/2011 oraz innych przepisów dotyczących znakowania żywności” – tak brzmiał temat szkolenia przeprowadzonego przez Wiolettę Bogusz-Kaliś.
Serdecznie zapraszamy na dwudniowe szkolenie z Figurek 3d. Uczestnicy szkolenia pod okiem znanej sugarcrafterki Katarzyny Gębickiej, będą mogli rozwinąć swoje umiejętności dekoratorskie właśnie w dziedzinie tworzenia figurek 3d
Dla Renaty Martyny – jak dla każdego sugarcraftera – styl angielski to sztuka. Z tą różnicą, że zamiast fantazyjnego tortu w kształcie sukni ślubnej, instalacji igrającej z grawitacją czy modnych figurek bajkowych ona woli rzeźbić ciemne postacie powstańców warszawskich z karabinami w dłoniach, wykrzywionymi z bólu twarzami.
Potwierdzenie wysokiej jakości produktu i jego rodzimego pochodzenia przez ekspertów; prestiż wynikający z posiadania certyfikatu programu; możliwość korzystania z potencjału godła promocyjnego i narzędzi udostępnianych laureatom bezpłatnie - między innymi te czynniki decydują o dużym zainteresowaniu producentów tym Programem.
Nie zdążyłeś zgłosić się po dofinansowanie szkolenia do KFS? Skorzystaj z nowej promocji i wyślij swój personel na Szkolenie Obsługi Klienta do jednego z miast: Warszawy, Wrocławia, Poznania, Katowic.
Już od czasów starożytnych zioła są cenionym dodatkiem do potraw i wypieków. Dobór ziół oraz sposób ich użycia odzwierciedlają kulturę żywienia i pozwalają na kreowanie coraz to bardziej aromatycznych i nowatorskich połączeń. Mogą też przekonać klientów do nowych smaków.