...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Chleb tostowy  – pieczywo, które zna cały świat

    Chleb tostowy – pieczywo, które zna cały świat 0

    Chyba nie ma Polaka, który w latach 90. XX w. nie przeżył fascynacji tostami. Jak się okazuje, stara miłość nie rdzewieje, a tosty w przekąskach co jakiś czas wracają do nas w nowej formie. Dziś trochę więcej o historii chleba tostowego, jego właściwościach i tech­nologii produkcji.

    więcej
  • Nierówne szanse mikrofirm wobec rolników wytwarzających żywność

    Nierówne szanse mikrofirm wobec rolników wytwarzających żywność 0

    Ministerstwo Rolnictwa przygotowało projekt ustawy o produkcji żywności przez rolników, która ma ułatwić sprzedaż produktów wytworzonych przez rolników we własnych gospodarstwach. Projektowane przepisy przewidują m.in. ułatwienia w zakresie wymagań sanitarnych, zwolnienia podatkowe do 40 tys. zł przychodu rocznego.

    więcej
  • Jubileuszowe Targi Regionalia 2016 w piątek

    Jubileuszowe Targi Regionalia 2016 w piątek 0

    Już w najbliższy piątek rozpoczną się 5. Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia. W dniach 22-24 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie na odwiedzających czekać będą regionalne przysmaki z Polski i zagranicy, liczne degustacje, ciekawe prezentacje na temat tradycyjnej żywności.

    więcej
  • Świętowanie pełne czekolady

    Świętowanie pełne czekolady 0

    12 kwietnia każdy sposób na świętowanie Dnia Czekolady był dobry. W Zespole Szkół Technicznych i Ogólnokształcących w Skoczowie uczniowie obchodzili ten dzień w szczególny sposób! Ucząc się czekolady od postaw i tworząc pralinki pod okiem pani Izabeli Greń z cukierni Beskid-Centrum z Brennej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe