...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • 500+ na Pana Kanapkę

    500+ na Pana Kanapkę 0

    Od trzech lat kampania społeczna Dieta Kanapkowa Smaczna i Zdrowa zatacza coraz szerze kręgi. W akcję włączają się chętnie i szkoły, i rzemieślnicze piekarnie. – To fantastyczny sposób na promowanie zdrowego żywienia, a przy okazji waszych firm – apeluje Jarosław Gajda i zaprasza do udziału więcej rzemieślniczych piekarni.

    więcej
  • W Gdyni ruszyła Wytwórnia Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy”

    W Gdyni ruszyła Wytwórnia Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy” 1

    Niespotykane połączenia smaków, obfite porcje nakładane specjalną „packą”, naturalne składniki wykorzystywane do ich stworzenia, a przede wszystkim sprawdzona, oryginalna, polska receptura, stworzona w okresie międzywojennym. Mowa o lodach wytwarzanych „u Lodziarzy”, lodziarni należącej do sieci Wytwórnia Lodów Prawdziwych.

    więcej
  • Magorex radzi - Powłoki nieprzywieralne

    Magorex radzi - Powłoki nieprzywieralne 0

    Natłuszczanie form i blach to znakomity sposób na bezproblemowe wyjmowanie pieczywa, ale również główna przyczyna tworzenia się nagaru. Jego występowanie to nie tylko kwestia higieny, ale również problem finansowy – brudne pieczywo i niemożność wyjęcia pieczywa z formy generują większą ilość odpadów produkcyjnych.

    więcej
  • Boski chleb

    Boski chleb 0

    Dla podkreślenia smaku i dodania szczególnego aromatu, na kłopoty trawienne albo tylko po to, by zwiększyć objętość bochenka – zioła od dawna były dodawane do chleba z różnych powodów. Niektóre rośliny miały jednak misję specjalną – były związane ze szczególną osobą lub historią.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe