25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Będą: fakty i mity o mrożeniu, produkcja „na żywo” wysokiej jakości pieczywa przeznaczonego do mrożenia, w tym wyprodukowanego z użyciem zakwasów i podmłód oraz efekty mrożenia ciast cukierniczych, drożdżówek i chleba.
W piekarstwie Bogdan Smolorz lubi zadania z gwiazdką. Zdaje się, że im trudniej, tym lepiej. W jego rękach zmieniają się mąki – od organicznej po bezglutenowe, ale niezmienna pozostaje stara jak świat wielofazowa fermentacja. Po udanym eksperymencie z biopieczywem przyszedł czas na rzemieślnicze pieczywo bezglutenowe.
Trwają prace nad programem 9. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. Nowością będą dwa konkursy, tj. Kulinarne Mistrzostwa Polski Roberta Sowy i Best Pastry Chef 2016 Tomasza Dekera. Warto już dziś wpisać do kalendarza datę Targów WorldHotel.
„Jak Cię widzą, tak Cię piszą” – czyli to, jak zaprezentujesz się mediom, ma wpływ na wizerunek Twojej firmy. Jak zbudować i pielęgnować pozytywne relacje z mediami, aby umocniły Twoją pozycję?
Michał Doroszkiewicz przez 10 lat był twarzą znanej firmy. Teraz zaczyna od nowa, otwiera własną firmę. Laboratorium słodkiego smaku. Jaka misja mu przyświeca?
22-25 października br. na jednych z najnowocześniejszych w Europie terenach targowych, zlokalizowanych tuż przy lotnisku w Stuttgarcie i autostradzie A8, odbędzie się 26. edycja najważniejszej imprezy wystawienniczej dla rzemiosła piekarsko-cukierniczego w Niemczech – targi Südback.
Zbigniew Miazga – długoletni redaktor naczelny czasopisma „Piekarz Polski” i autor słynnego zbioru „Poczet piekarzy polskich” – to przede wszystkim uznany reportażysta, a także wielki miłośnik podróży morskich. W kwietniu br. ukazała się najnowsza i – zdaniem autora – najważniejsza jego książka, pt. „Portowe opowieści"