Majowy rozkład szkoleń w Szkole Artystycznej 0
Wszystkich pasjonatów stylu angielskiego i artystycznego dekorowania pieczywa zapraszamy na majowe szkolenia w lubelskiej Szkole Artystycznej. Pierwsze szkolenie już 16 maja!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wszystkich pasjonatów stylu angielskiego i artystycznego dekorowania pieczywa zapraszamy na majowe szkolenia w lubelskiej Szkole Artystycznej. Pierwsze szkolenie już 16 maja!
więcejW dodatku specjalnym „Lody, czekolada i kawa” podsumowujemy najciekawsze trendy na 2016 r., opisujemy wybrane nowości lodowe, a także przypominamy kilka prawd o lodziarstwie i projektowaniu lodziarni. Zapraszamy do lektury.
więcej„Konkurencja na światowym rynku żywności jest duża. Cieszę się, że w Warszawie odbywa się taka inicjatywa, na której spotykają się przedstawiciele sektora spożywczego. Mam nadzieję, że dzięki temu jeszcze więcej polskich produktów - smacznych, wartościowych i ekologicznych, będzie pojawiać się na europejskich stołach”
więcejLato sprzyja zmianom i innowacjom. Na wakacjach, z dala od codziennej rutyny i pracy, konsumenci chętniej otwierają się na nowości. Ba, czasem nawet specjalnie szukają czegoś innego, eksperymentalnego! To jak woda na producencki młyn, którym kręci wszechobecna innowacja.
więcejWprowadzone przez firmę Bonano w zeszłym roku Lodobusy spotkały się z bardzo ciepłym przyjęciem zarówno ze strony franczyzobiorców, jak i klientów. Nic więc dziwnego, że w tym sezonie sieć planuje otwarcie kolejnych tego typu mobilnych lodziarni.
więcejLiczba konsumentów żywności bezglutenowej wzrasta lawinowo. Wśród nich są zarówno osoby, dla których dieta bezglutenowa jest terapią, jak i te, które bez racjonalnej medycznej przyczyny chcą i decydują się na podążanie za nowym trendem dietetycznym, nową modą „G-free”. Rosnący popyt wymusza konkurencyjność na rynku.
więcejAkcja LESAFFRE PRESTIGE GROUP to inicjatywa skierowana do wszystkich Klientów świadomych rozwoju własnej firmy i rosnącej świadomości konsumentów.
więcej