Wielkanocny plebiscyt za nami! 0
Wielkanoc minęła w smakowitych nastrojach i przy pięknej, wiosennej pogodzie. Słodkie potyczki na świąteczne wypieki dobiegły końca, a głosy naszych Użytkowników wyłoniły zwycięzcę.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wielkanoc minęła w smakowitych nastrojach i przy pięknej, wiosennej pogodzie. Słodkie potyczki na świąteczne wypieki dobiegły końca, a głosy naszych Użytkowników wyłoniły zwycięzcę.
więcejJak zauważa Andrzej Piętka z Akademii Wypieków w wywiadach dla portalu spożywczego, jakość pieczywa sprzedawanego w hipermarketach Auchan i Tesco nie jest taka, jakiej byśmy mogli oczekiwać.
więcejDzisiaj opowie, czy to było cukiernicze Hell’s Kitchen, czy solidne przygotowanie do pracy cukiernika. Porozmawiamy też o przesłodzonych smakach i przeroście formy nad treścią.
więcejPrzedstawiamy Państwu nowy produkt – kasty do odroczonego wypieku marki ERG-System.
więcejZmieniające się warunki rynkowe zmuszają producentów żywności do poszukiwania alternatywnych rozwiązań w zakresie barwienia
więcejOd kilkudziesięciu lat Ryszard Gembiak prowadził własny zakład cukierniczy i cztery sklepy w Poznaniu bez medialnego szumu. Tak było do 2015 r., kiedy trafił do programu telewizji TTV „Najlepszy w mieście”, a na początku 2016 r. jego cukiernio-lodziarnię okrzyknięto… najlepszą w mieście.
więcejLudzie są przywiązani do opowieści. Baśnie, legendy, podania ludowe – to w nich przekazywana była niegdyś esencja wiedzy o świecie. Opowieść jest dobrze przyjmowana, ponieważ wiąże się nie tylko z faktami. Są w niej emocje! Historie działają na naszą podświadomość i są bardziej przekonywające niż suche statystyki.
więcej