...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Mistrzostwa Śląska Cukierników 2016

    Mistrzostwa Śląska Cukierników 2016 0

    SweetTARGi 2016 były areną emocjonujących i jakże smacznych II Mistrzostw Śląska Cukierników, którymi zawiaduje cukiernik Łukasz Anioł (rodowity Ślązak). Zawodnicy mieli do przygotowania ciasto dnia, inspirowane pieśnią "Gdybym Ci ja miała" i przekonać do swoich propozycji wysokiej klasy jurorów. Lekko nie było :)

    więcej
  • Nowości SweetTARGi 2016

    Nowości SweetTARGi 2016 0

    Podczas SweetTARGów wystawcy przygotowali wiele nowości, które przyciągały uwagę licznie odwiedzających przedsiębiorców z branży piekarskiej i cukierniczej oraz konsumentów. Prezentujemy kilka z nich. Oceńcie sami, czy propozycje szybko podbiją nasz rynek? :)

    więcej
  • Płaskie chleby w stylu europejskim

    Płaskie chleby w stylu europejskim 0

    W krajach śródziemnomorskich produkuje się po kilka regionalnych chle­bów płaskich o całkiem innym charakterze niż płaskie chleby wytwarzane w północnej Afryce. Nie jest łatwo wyprodukować atrakcyjny i apetyczny płaski bochenek chleba, ale jeżeli się to uda, zyskujemy wyjątkowo smaczny produkt.

    więcej
  • Uczniowie na SweetTARGach 2016: Zdrowo – Smacznie – Artystycznie

    Uczniowie na SweetTARGach 2016: Zdrowo – Smacznie – Artystycznie 0

    Bezglutenowe ciasto czekoladowe z burakami, przygotowane przez Sandrę Dębską i Mateusza Organka, okazało się bezkonkurencyjne w Ogólnopolskim Konkursie Cukierniczym w Katowicach. Uczniowie z Częstochowy postawili na ciekawe surowce, ujęli czystą estetyką, ale i smakiem – niekonwencjonalnym i nieprzesłodzonym.

    więcej
  • Desery lodowe Mistrzów

    Desery lodowe Mistrzów 0

    Deser lodowy nie musi być słodki, mleczny ani znikać pod sporą porcją bitej śmie­tany! Najważniejsze, żeby za każdym razem bazował na lodach dobrej jakości, potrafił zaskakiwać nie tylko dodatkami, ale też ciekawą formą podania.

    więcej
  • Lody Bonano: nowości w ofercie

    Lody Bonano: nowości w ofercie 0

    Najpopularniejszym produktem dostępnym w lodziarniach Lody Bonano bez wątpienia są „amerykańskie świderki”. W ofercie firmy znajduje się jednak wiele innych przysmaków. Sieć systematycznie wprowadza też wiele nowości. W tym sezonie będą to dwa kolejne rodzaje lodów oraz dwie polewy zastygające.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe