25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Najbardziej popularnym lukrem w zdobieniu ciastek czy zlepiania piernikowych budowli jest lukier królewski. Do polewania babek, mazurków czy pączków służy lukier glazurujący lub glazura. Natomiast lukier plastyczny jest niezbędny w artystycznym dekorowaniu tortów i ciasteczek.
Bezpłatne obliczanie wartości odżywczych i energetycznych oraz szkolenia z obsługi klienta dofinansowane na poziomie 100% w oparciu o zasoby Krajowego Funduszu Szkoleniowego to główne tematy konsultacji. Już dzisiaj zapraszamy Państwa na stoisko 35.
12-14 marca br. w Strefie Mistrza Branży, podczas SweetTARGÓW, będzie działał punkt konsultacyjny „Oblicz wartości odżywcze i energetyczne swoich produktów dzięki FOODCAL. Wszystko o znakowaniu wartością odżywczą zgodnie z Rozporządzeniem (UE) 1169/2011”. Tylko u nas BEZPŁATNE konsultacje.
13 marca br., podczas SweetTARGÓW w Katowicach, odbędzie się wyjątkowe Spotkanie wyłącznie dla Pań z naszej branży, które poprowadzi Alina Śmiłowska. Zapraszamy właścicielki i menadżerki piekarni, cukierni, lodziarni, pracowni cukierniczych, kawiarni, a także panie, które dopiero planują otworzyć działalność w tym sektorze.
Studio Szkoła Artystyczna powstało z myślą o pasjonatach cukiernictwa, piekarstwa i sztuki kulinarnej. To miejsce, gdzie można połączyć zdobywanie nowych umiejętności z dobrą zabawą i spotkać ciekawych ludzi. Szkolenia prowadzą: Wiesław Kucia, Iga Sarzyńska, Kamiol Kotarski, Marcin Pażdzior i Magdalena Komorowska.
Udział żelatyny w cukiernictwie jest nieoceniony – nie tylko ze względu na jej właściwości teksturotwórcze, ale również na jej cenę nieporównywalnie tańszą do surowców o podobnych cechach.