![Nowe szkolenia z lukru królewskiego z Justyną Majewską](/public/artykuly-sponsorowane/898/2845/898_2845_9614_136x94.jpg)
Nowe szkolenia z lukru królewskiego z Justyną Majewską 0
28 i 29 listopada w Akademii Dekoracji Tortów "Słodka Kreacja" odbędą się szkolenia z Justyną Majewską. Głównym tematem szkoleń będzie lukier królewski w świątecznej odsłonie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
28 i 29 listopada w Akademii Dekoracji Tortów "Słodka Kreacja" odbędą się szkolenia z Justyną Majewską. Głównym tematem szkoleń będzie lukier królewski w świątecznej odsłonie.
więcejNa rynku spożywczym wciąż ogromną popularnością cieszy się żywność ekologiczna i to właśnie specjalnie dla niej powstanie w kwietniu strefa EcoFood podczas WorldFood Warsaw 2016.
więcejJak smakują słodycze z kraju Kwitnącej Wiśni? Czym różnią się od tych europejskich? Na wszystkie pytania dotyczące tej kwestii odpowie już w najbliższy czwartek Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka wielokrotnie nagradzanej publikacji "Japońskie słodycze".
więcejSzef kuchni, mistrz lodziarstwa i ekspert branży lodziarskiej – poznajcie skład polskiej ekipy, która będzie walczyć o Międzynarodowy Puchar Lodziarski w Szanghaju!
więcejDoskonale wiadomo, że nadmiar cukru powoduje m.in.: otyłość, podwyższone ciśnienie krwi, anemię, cukrzycę, choroby serca, niszczy zęby, osłabia umysł, przyczynia się do nadpobudliwości i nerwowości.
więcejDlaczego powinniśmy dbać o mniejsze zużycie energii elektrycznej i jak to zrobić w piekarni lub cukierni? Na jakie aspekty warto zwracać uwagę, planując wprowadzenie oszczędności w piekarni i cukierni? Rozmowa z dr. inż. Pawłem Kurtaszem, ekspertem projektu „3 x Środowisko” ds. energii elektrycznej.
więcejOd 6 do 8 października, Technologowie Fabbri - Francesco Elmi i Raffaele Derosa przy wsparciu naszych Technologów: Szymon Wolańskiego, Damiana Krępeć i Dariusza Kowalczewskiego - prezentowali nowoczesne kreacje cukiernicze i gastronomiczne bazując na produktach Fabbri.
więcej