25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
– Namawiamy do spożywania tego podstawowego pokarmu, jakim jest żytni chleb wypiekany na zakwasie. Bo to on jest źródłem węglowodanów złożonych, dających nam energię potrzebną do życia – mówił na konferencji prasowej przed XVII Radomskim Świętem Chleba Jarosław Gajda, prezes Cechu Piekarzy w Radomiu i pomysłodawca imprezy.
Colian to jeden z liderów na polskim rynku słodyczy. Od dwudziestu pięciu lat rozwija silne polskie marki z tradycjami, nieustannie proponując szeroki wachlarz sprawdzonych oraz unikatowych produktów.
Od kilku lat moje podejście do biznesu jest humanistyczne. Oznacza to, że każdy proces rozpoczynam od zrozumienia drugiego człowieka i kończę na przedstawieniu mu unikatowej propozycji wartości.
Co skłoniło mistrza wyrafinowanej francuskiej kuchni i eleganckich deserów do przyjazdu na Śląsk w czasie, gdy w cukierniach można było kupić głównie drożdżówki z marmoladą? O tym, dlaczego woli drożdżówki od deserów kuchni molekularnej oraz o przyszłości cukiernictwa w Polsce rozmawialiśmy z Thierrym Ayelem.
Jeśli cukiernictwo to dla Ciebie nie tylko ciężka praca, ale także dobra zabawa, nie czekaj i weź udział w konkursie Bake and Play! Podejmij się wykonania zadań konkursowych, zaprezentuj swoją pracę na portalu, zdobywaj punkty i wygrywaj nagrody!
Od reklamy ważniejsza jest jakość. Od zysków, dbałość o smak. Do tego warto dodać przywiązanie do tradycji - oto receptura na sukces laureatów prestiżowego konkursu Piekarz Roku 2015.