...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Żywioły oswojone na OFTA 2015  w tortownia.pl

    Żywioły oswojone na OFTA 2015 w tortownia.pl 0

    Były wodospady, warzywa z korzeniami, torty w powietrzu i gorące emocje – jednym słowem wszystkie żywioły! II edycja Otwartego Festiwalu Tortów Artystycznych, organizowanego przez tortownia.pl, zachwyciła różnorodnością oraz udowodniła, że styl angielski nadal jest modny i wciąż potrafi zaskakiwać.

    więcej
  • Studenci, „ogórek” i podróż po smakach świata

    Studenci, „ogórek” i podróż po smakach świata 0

    To będzie wyjątkowa podróż, a faktycznie już jest. 29 maja studenci ze stowarzyszenia Z Indexem w Podróży ruszyli w drogę leciwym transporterem VW T3, mając do przejechania 100 tys. km. Wśród nich jest Mateusz Gajdziński, syn właścicieli firmy Dekor Pol, który co miesiąc będzie przygotowywał reportaże pełne smacznych wypieków.

    więcej
  • Targi FOOD-to-GO kolejny raz zaskakują wyczuciem trendów

    Targi FOOD-to-GO kolejny raz zaskakują wyczuciem trendów 0

    Choć impreza liczy sobie jedynie sześć lat z powodzeniem może konkurować z najważniejszymi wydarzeniami gastronomicznymi w Polsce. Organizatorzy targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO każdego roku udowadniają, iż nie boją się nowych wyzwań i szturmem zdobywają zainteresowanie restauratorów, nie tylko z kraju,

    więcej
  • O potrzebie rozwoju i doskonalenia... w Mistrzu Branży

    O potrzebie rozwoju i doskonalenia... w Mistrzu Branży 0

    Czym cukiernik Iwona Niemczewska wyróżniła się w słynnej szkole kulinarnej Le Cordon Bleu w Londynie? Gdzie piekarze, cukiernicy i lodziarze mogą się szkolić w Polsce? Centrum handlowe, "kontener" czy online – gdzie zlokalizować sklep firmowy i jak powinien funkcjonować, by przyciągać klientów? Czytaj w najnowszym wydaniu MB.

    więcej
  • Cukier na celowniku (cz. II). „Nowe” gatunki suchych cukrów.

    Cukier na celowniku (cz. II). „Nowe” gatunki suchych cukrów. 0

    Rynek krajowy jest ubogi pod względem dostępnych gatunków cukru. Dominuje cukier biały produkowany z buraków, z którego trudno uzyskać różnorodne i satysfakcjonujące wyroby piekarskie i cukiernicze. Tymczasem na świecie branża piekarsko-cukiernicza czerpie garściami z bogatej oferty cukru brunatnego (brązowe­go).

    więcej
  • Wkrótce bezglutenowe warsztaty kulinarne w Katowicach

    Wkrótce bezglutenowe warsztaty kulinarne w Katowicach 0

    Jak zrobić smaczny bezglutenowy chleb, ciasteczka, drożdżówki i wiele innych potraw? Marta Krzyżanowska-Sołtysiak, autorka bloga Bezglutenowa Mama, zaprasza do Katowic na specjalne warsztaty kulinarne. 13 czerwca br. Marta czeka zarówno na konsumentów, jak i rzemieślników piekarstwa zainteresowanych tą tematyką.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe