![Zagłosuj w plebiscycie - zostały ostatnie dni!](/public/artykuly-sponsorowane/900/2629/900_2629_8789_136x94.jpg)
Zagłosuj w plebiscycie - zostały ostatnie dni! 0
Trwa plebiscyt "Sezon na owoce" organizowany przez redakcję Mistrza Branży. Każdy głos się liczy - także i Twój!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Trwa plebiscyt "Sezon na owoce" organizowany przez redakcję Mistrza Branży. Każdy głos się liczy - także i Twój!
więcejChoć supermarkety nadal generują największe przychody dla branży spożywczej, wszystko wskazuje na to, że przyszłość należy do małych osiedlowych sklepów oraz Internetu. Taniej? Wygodniej? Jakie jeszcze czynniki mają wpływ na decyzję konsumentów.
więcejMinisterstwo Administracji i Cyfryzacji zaprezentowało listę nowych usług oraz harmonogram prac wdrażania platformy ePUAP2. Pierwsze nowe e-usługi będą uruchomione pod koniec czerwca. Według ministra Andrzeja Halickiego to kolejny ważny krok w budowie nowoczesnego i przyjaznego państwa.
więcejW ofercie szwedzkiej fabryki Revent AB znajdują się m.in. piece dla sklepów. Specjalnie na potrzeby sklepów opracowano nową serię: Revent the Round Oven – Okrągły Piec, który zdobył nagrody podczas paryskich targów Europain oraz poznańskiej Polagry 2014.
więcejJeszcze kilka lat temu mieliśmy wrażenie, że polscy piekarze wprawdzie potwierdzają zasadność wykorzystania systemów chłodniczych w produkcji pieczywa, lecz nie bardzo wiedzą, w jaki sposób wykorzystać ich potencjał oraz jakie parametry techniczne powinny stać za decyzją wyboru.
więcejAkcja trwa w terminie: 1.06.2015 r. – 30.10.2015 r.
To promocja inna niż wszystkie. Akcja LESAFFRE PRESTIGE GROUP to inicjatywa kierowana
do Piekarni i Cukierni świadomych rozwoju własnej firmy i rosnącej świadomości konsumentów.
Choć eksport polskiej żywności notuje ciągły wzrost, to dla producentów kluczowy jest rynek wewnętrzny, który już jest nasycony pod względem mocy przetwórczych. O tym, jakie wyzwania czekają producentów żywności za 2-3 lata i jakim segmentem żywności warto się zainteresować – prognozuje Andrzej Gantner, dyr. generalny PFPŻ.
więcej