...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Wakacyjny Mistrz Branży

    Wakacyjny Mistrz Branży 0

    Jakie będą najważniejsze tematy październikowego I Światowego Kongresu Piekarzy i Cukierników w Poznaniu? Dlaczego Święta Chleba to najskuteczniejsza forma promocji według Stanisława Butki, prezesa Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa? Czy w Polsce rośnie popyt na amarantus i czy kwiatki to dobry pomysł dla cukierników?

    więcej
  • Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego na lata 2014-2020

    Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego na lata 2014-2020 0

    W połowie czerwca br. ukazała się Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego, przygotowana przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, a także 31 Cechów zrzeszonych w Izbie. Broszura została opracowana podczas wspólnych spotkań przedstawicieli Izb i Cechów w okresie od lutego do maja.

    więcej
  • Cheesequick – sernikowe święto z Martin Braun

    Cheesequick – sernikowe święto z Martin Braun 0

    Martin Braun, lider w branży cukierniczej i piekarniczej, z okazji Międzynarodowego Dnia Sernika (30 lipca) przygotował wyjątkową nowość – CHEESEQUICK Braun – najwyższej jakości mieszankę do przygotowywaniaserników na zimno, idealnych na lato.

    więcej
  • Coraz głośniej o targach FOOD-to-GO

    Coraz głośniej o targach FOOD-to-GO 0

    Targi FOOD-to-GO to z pewnością najważniejsze i najbardziej wyczekiwane wydarzenie w branży gastronomicznej na północy Polski. V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO odbędą się w dniach 4-5 lutego 2015r. w Gdańsku i już budzą duże zainteresowanie.

    więcej
  • Święta Chleba w całej Polsce

    Święta Chleba w całej Polsce 0

    Chleb ma miejsce nie tylko w naszym jadłospisie, ale jest także symbolem dobrobytu, ponadczasowych wartości i rodziny. Dlatego właśnie chleb stał się bohaterem świąt, organizowanych w całym kraju, kiedy to pragniemy uczcić nie tylko trud rolników, którzy dbają o zboże, ale także piekarzy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe