25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
14 czerwca rusz Szlakiem Zabytków Techniki i odwiedź Muzeum Chleba, Szkoły i Ciekawostek. Zabierz ze sobą swoją pociechę i razem przenieście się w przeszłość nie tylko chleba, ale i techniki – upieczcie wspólnie bułeczki i przyjrzycie się starym komputerom.
Zapraszamy Państwa na VI edycję Targów Piekarniczych, Cukierniczych i Lodziarskich SweetTARGi 2015, która odbędzie się w dniach 28 lutego – 2 marca 2015 roku w Katowicach. SweetTARGi na dobre wpisały się w kalendarz branżowych imprez, odbywających się, co roku w pierwszych dniach marca w Katowicach.
15 czerwca 2014 roku na Placu Zamkowym w Lublinie będziemy świętować już po raz szesnasty – tym razem pod hasłem „Chleb – to tak łatwo powiedzieć”. Naszemu świętowaniu będą towarzyszyć Lubelskie Targi Rzemiosła Piekarskiego i Cukierniczego.
Mały przedsiębiorca, borykający się z niedoborami gotówki, ma do dyspozycji różne narzędzia, które mogą zwiększyć płynność jego firmy. Dobre efekty daje monitoring płatności, renegocjowanie terminów, tzw. miękka windykacja, a w ostateczności rezygnacja z klientów, którzy mało zamawiają i nie płacą w terminie.
W siedzibie Cechu Piekarzy i Cukierników w Warszawie, przez trzy kolejne poniedziałki odbywały się szkolenia „Znakowanie żywności”, organizowane przez naszą redakcję. Prowadziła je specjalistka ds. znakowania i bezpieczeństwa żywności, Wioletta Bogusz-Kaliś.
W najnowszym wydaniu Mistrza Branży na początek rozmawiamy z piekarzem, który po 25 latach przeszedł na biopiekarstwo. Sprawdzimy rynek biopieczywa w Polsce. Podamy owoce w najlepszym wykonaniu cukierników, szefów kuchni i pasjonatów cukiernictwa. Pokażemy nowoczesny sklep firmowy, któremu nie będziesz mógł się oprzeć...
Spółka Bielmar wprowadza nowe logo i claim marki – Zawsze smakuje!. Odświeżony znak graficzny zyskał większą czytelność i dynamiczne liternictwo, przy zachowaniu dotychczasowej kolorystyki i charakterystycznego motywu słonecznika, dominującego w pierwowzorze.