...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Tesco dla Szkół: Jak nie marnować żywności

    Tesco dla Szkół: Jak nie marnować żywności 0

    Co najmniej 1,6 tys. ton jedzenia ląduje rocznie w szkolnych koszach na śmieci – szacują nauczyciele biorący udział w programie Tesco dla Szkół. Dzieci wyrzucają głównie przygotowane w domu kanapki, wybierając zamiast tego słodycze i przekąski ze szkolnego sklepiku, oraz pozostałości po posiłkach na stołówce.

    więcej
  • Gdy gospodarka przyspiesza, powstaje mniej firm

    Gdy gospodarka przyspiesza, powstaje mniej firm 0

    Kolejne dane o liczbie nowo zarejestrowanych jednoosobowych firm wskazują na to, że poprawa warunków ekonomicznych studzi zapał Polaków do zakładania własnego biznesu. Mniej jest jednocześnie zamykanych firm.

    więcej
  • Czekoladowe perły – finał I Trendy Chocolate Chef

    Czekoladowe perły – finał I Trendy Chocolate Chef 0

    – Organizatorzy nowego konkursu cukierniczego „Trendy Chocolate Chef” chcieli pokazać, że czekolada ma nie tylko słodki smak i można ją zaaranżować na talerzu w niekonwencjonalny sposób, ale również zwrócić uwagę na tych, którzy robią to po mistrzowsku – pisze nasza korespondentka Aurora Czekoladowa prosto z Bydgoszczy.

    więcej
  • Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności nieopakowanej

    Szkolenie Mistrza Branży: Znakowanie żywności nieopakowanej 0

    Tuż po długim weekendzie, 6 maja, w Katowicach zorganizowaliśmy drugie szkolenie z cyklu "Znakowanie żywności". Tym razem nasza autorka, specjalistka ds. znakowania i bezpieczeństwa żywności, Wioletta Bogusz-Kaliś, skupiła się na zagadnieniu przekazania konsumentom informacji na temat żywności nieopakowanej.

    więcej
  • Emocje i dobra kawa podczas Mistrzostw Polski Barista 2014

    Emocje i dobra kawa podczas Mistrzostw Polski Barista 2014 0

    Najpierw 8 maja br. w siedzibie Colours Of Coffee w Warszawie odbędą się eliminacje do Mistrzostw Polski Barista 2014 w Regionie Centralnym. Tydzień później, 23-24 maja, emocje sięgną zenitu podczas finału w warszawskim Soho Factory. Tym emocjom będą towarzyszyć atrakcje przygotowane dla miłośników kawy i herbaty.

    więcej
  • Owoce kandyzowane

    Owoce kandyzowane 0

    Czy zastanawialiście się kiedyś, jak się robi kandyzowaną skór­kę pomarańczy, która właśnie topi się w lukrze świątecznego makowca, koloro­we kostki owoców w biszkoptowym keksie bądź na lodowym deserze?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe