25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Po 4 latach regularnego startowania w Lodziarskich Mistrzostwach Polski (Expo Sweet) 18 lutego br. Krzysztof Klapec i jego córka Sylwia z Lodziarni Glorioza zdobyli upragnione 1. miejsce. Serca jurorów zdobyli smakiem deseru lodowego i shake’a, który podany był w osobliwej formie menzurek.
W procesie temperowania czekolady nie chodzi jedynie o uzyskanie określonej temperatury masy. Ważna jest odpowiednia, homogenna struktura krystaliczna tłuszczu, która jest efektem równowagi między uwalnianym ciepłem krzepnięcia a odprowadzonym ciepłem podczas chłodzenia. Jak skontrolować i utrzymać ten moment?
Już niebawem ruszy internetowy plebiscyt świąteczny "Receptury Wielkanocne”. Walka o laur i sympatię Czytelników będzie się toczyć w dwóch kategoriach: Receptura Mistrza, Receptura Ucznia. Zapraszamy uczniów oraz mistrzów do zgłaszania receptur. Na receptury czekamy do 12.03.2014
Znamy już terminy szkoleń z dekorowania tortów w stylu angielskim z udziałem polskiej sugarcrafterki Anny Daraż. Sprawdź, gdzie i kiedy zaplanowano 6-godzinne spotkania zorganizowane przez firmę Modecor.
Firma Magorex ufundowała nagrody dla Mistrzów występujących w Sweet Strefie Mistrza Branży podczas katowickich targów SweetTARGi (1-3 marca 2014). Polski producent zadbał również o wyposażenie Sweet Strefy w stoły ze stali nierdzewnej z blatami kamiennymi, wózki szpilkowe, blachy wypiekowe i wystawowe.
– Podczas targów Expo Sweet było nam bardzo miło gościć na naszym stoisku wielu klientów i zwiedzających. Dziękujemy za pozytywne oceny i ponowne docenienie nowych produktów polskiej marki – powiedziała Urszula Górka, reprezentująca firmę Magorex.