...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Krzysztof i Sylwia Klapec zdobyli Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2014

    Krzysztof i Sylwia Klapec zdobyli Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2014 0

    Po 4 latach regularnego startowania w Lodziarskich Mistrzostwach Polski (Expo Sweet) 18 lutego br. Krzysztof Klapec i jego córka Sylwia z Lodziarni Glorioza zdobyli upragnione 1. miejsce. Serca jurorów zdobyli smakiem deseru lodowego i shake’a, który podany był w osobliwej formie menzurek.

    więcej
  • Temperometr – wyznacznik indeksu perfekcyjnej krystalizacji

    Temperometr – wyznacznik indeksu perfekcyjnej krystalizacji 0

    W procesie temperowania czekolady nie chodzi jedynie o uzyskanie określonej temperatury masy. Ważna jest odpowiednia, homogenna struktura krystaliczna tłuszczu, która jest efektem równowagi między uwalnianym ciepłem krzepnięcia a odprowadzonym ciepłem podczas chłodzenia. Jak skon­trolować i utrzymać ten moment?

    więcej
  • Receptury Wielkanocne – zapraszamy do udziału w Plebiscycie

    Receptury Wielkanocne – zapraszamy do udziału w Plebiscycie 2

    Już niebawem ruszy internetowy plebiscyt świąteczny "Receptury Wielkanocne”. Walka o laur i sympatię Czytelników będzie się toczyć w dwóch kategoriach: Receptura Mistrza, Receptura Ucznia. Zapraszamy uczniów oraz mistrzów do zgłaszania receptur. Na receptury czekamy do 12.03.2014

    więcej
  • Nagrody dla Mistrzów ufundowane przez firmę Magorex

    Nagrody dla Mistrzów ufundowane przez firmę Magorex 0

    Firma Magorex ufundowała nagrody dla Mistrzów występujących w Sweet Strefie Mistrza Branży podczas katowickich targów SweetTARGi (1-3 marca 2014). Polski producent zadbał również o wyposażenie Sweet Strefy w stoły ze stali nierdzewnej z blatami kamiennymi, wózki szpilkowe, blachy wypiekowe i wystawowe.

    więcej
  • Magorex dziękuje za wspólne targi Expo Sweet

    Magorex dziękuje za wspólne targi Expo Sweet 0

    – Podczas targów Expo Sweet było nam bardzo miło gościć na naszym stoisku wielu klientów i zwiedzających. Dziękujemy za pozytywne oceny i ponowne docenienie nowych produktów polskiej marki – powiedziała Urszula Górka, reprezentująca firmę Magorex.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe