Dobrze zarządzasz sklepem spożywczym, spożywczo-przemysłowym, supermarketem lub hipermarketem? 0
Koniecznie zgłoś swoją placówkę do konkursu „MARKET ROKU 2014”!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Koniecznie zgłoś swoją placówkę do konkursu „MARKET ROKU 2014”!
więcejDzisiaj mija termin zapłaty składek ZUS dla prowadzących działalność gospodarczą. Luty jest pod tym względem wyjątkowy, ponieważ w tym miesiącu przedsiębiorcy muszą zapłacić, po raz pierwszy w roku, składki ZUS w nowej, wyższej kwocie. Wpłata w dotychczasowej kwocie może pozbawić przedsiębiorcę prawa do zasiłku chorobowego.
więcejProjekt zmiany ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia budzi coraz więcej zastrzeżeń. Polska Federacja Producentów Żywności oświadczyła, że kryteria do ustalania produktów, których nie można sprzedawać w sklepikach szkolnych, są niemożliwe do realizacji w praktyce. Są też niezgodne z unijnymi przepisami, którym podlegamy.
więcejZakład Produkcji Cukierniczej Brześć może od niedawna pochwalić się uzyskaniem międzynarodowego certyfikatu żywności BRC, uznawanego za najwyższy standard w zakresie jakości i bezpieczeństwa produkowanej żywności.
więcejJuż dziś zapraszamy Czytelników do spotkania z naszą redakcją na targach Expo Sweet w Warszawie. 18-20 lutego będziemy obecni na stoisku nr 107. W dobrych nastrojach, z najnowszym wydaniem oraz pakietem powitalnym dla nowych prenumeratorów. Serdecznie zapraszamy!
więcejIstnieją elementy, które wpływają na zakup produktu w dużo większym stopniu niż sama ich jakość i użyteczność. Co więcej, istnieją produkty, których w ogóle nie potrzebujemy, a mimo to kupujemy je. Dlaczego tak się dzieje? Ponieważ są marką.
więcejObjęcie produkcji systemem jakości oznacza jej wiarygodność, a także gwarantuje producentom stałych odbiorców ‒ podkreślali uczestnicy debaty „Jakość żywności gwarantowana systemami QAFP i QMP”, która odbyła się w ramach projektu „Debaty o gospodarce w PAP”.
więcej