...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Piekarnia Żywioły otwiera się dla mieszkańców Ursynowa

    Piekarnia Żywioły otwiera się dla mieszkańców Ursynowa 0

    Pod koniec grudnia na mapie gastronomicznej warszawskiego Ursynowa pojawiło się nowe wyjątkowe miejsce. W Piekarni Żywioły amatorzy dobrej jakości pieczywa znajdą chrupiące, wypiekane na miejscu chleby i bułki, a także bogatą ofertę kanapek, ciast i przekąsek, które będzie można zjeść na miejscu lub na wziąć na wynos.

    więcej
  • SIGEP 2023 z udziałem gwiazd branży

    SIGEP 2023 z udziałem gwiazd branży 0

    Mistrzowie branży cukiernictwa i produkcji lodów, m.in. Massari, Bohr i Morrone, zaprezentują się podczas targów SIGEP 2023 we Włoszech, w ramach których odbędą się prestiżowe konkursy rangi międzynarodowej.

    więcej
  • Jubileusz 25-lecia pod hasłem CSR. SLODKIE podsumowanie 2022 roku

    Jubileusz 25-lecia pod hasłem CSR. SLODKIE podsumowanie 2022 roku 0

    Zasadzenie ponad 3000 metrów kwadratowych lasu, przekazanie 200 kg karmy do schroniska, odmalowanie domu opieki dziennej podopiecznych fundacji. To tylko trzy z 25 sposobów świętowania jubileuszu, na które postawiła w tym roku firma SLODKIE. Co jeszcze zrealizował jeden z europejskich gigantów w branży słodyczy reklamowych?

    więcej
  • Frédéric Lalos uhonorowany

    Frédéric Lalos uhonorowany 0

    Znany francuski piekarz został odznaczony medalem w hołdzie dla swoich zasług dla tzw. haute boulangerie, czyli piekarnictwa z wyższej półki.

    więcej
  • Valrhona - niskoemisyjny transport czekoladek

    Valrhona - niskoemisyjny transport czekoladek 0

    Producent czekolady Varlhona szuka nowych możliwości transportowych, bardziej przyjaznych planecie. W listopadzie paleta czekolad wyruszyła z Dunkierki do Nowego Jorku na pokładzie komercyjnego żaglowca Grain de Sail napędzanego siłą wiatru.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe