...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Chleb w roli głównej

    Chleb w roli głównej 0

    Święto Chleba, a raczej Festiwal Produktów Regionalnych, to okazja do skosztowania prawdziwego chleba, wypiekanego tradycyjnymi metodami, a także możliwość przekonania się, że polskie produkty są najwyższej jakości. Gdzie i w jakich terminach zaplanowano w tym roku obchody Święta Chleba?

    więcej
  • Muzeum Chleba na Szlaku Zabytków Techniki ‒ Industriada 2013

    Muzeum Chleba na Szlaku Zabytków Techniki ‒ Industriada 2013 0

    8 czerwca br. w 24 miastach Górnego Śląska rusza Industriada, czyli wielkie Święto Szlaku Zabytków Techniki. Jednym z obiektów śląskiego Szlaku jest Muzeum Chleba, Szkoły i Ciekawostek w Radzionkowie. Muzeum prowadzone przez Piotra Mankiewicza przygotowało swój program atrakcji. Naprawdę warto tu zajrzeć.

    więcej
  • Piknik targowy w Centrum Polska

    Piknik targowy w Centrum Polska 0

    25 maja br. w malowniczo położonej miejscowości Tuliszków (Wielkopolska) odbyła się II edycja targów spożywczych w Centrum Polska. Atrakcyjna formuła imprezy spotkała się z pozytywnym odbiorem zarówno wystawców, jak i wielkopolskich rzemieślników.

    więcej
  • Program Gluten Free Expo

    Program Gluten Free Expo 0

    Które pieczywo bezglutenowe jest najsmaczniejsze? Dlaczego amarantus jest cennym zbożem bezglutenowym? Jakie wymogi musi spełnić producent żywności, by włączyć się do programu "Menu bez glutenu"? Co, gdzie i kiedy zaplanowano 8 czerwca podczas targów Gluten Free Expo? Sprawdź program warszawskiej imprezy.

    więcej
  • LUBLIN. Przyciąga najlepszych! - Bakepol

    LUBLIN. Przyciąga najlepszych! - Bakepol 0

    Nowoczesne hale wystawiennicze terenów Targów Lublin są już wypełnione niemalże po brzegi. Ogromne zainteresowanie nową lokalizacją targów Bakepol i możliwościami zdobycia nowych kontaktów biznesowych, zarówno z tego regionu Polski, jak i krajów zza wschodniej granicy, spowodowało, że oferta wystawiennicza jest na wyczerpaniu.

    więcej
  • Abolicja czasowo zawieszona

    Abolicja czasowo zawieszona 0

    Od 15 stycznia 2013 r. obowiązuje ustawa z dnia 9 listopada 2012 r. o umorzeniu należności powstałych z tytułu nieopłaconych składek przez osoby prowadzące pozarolniczą działalność, określana jako ustawa abolicyjna. Niestety niektórzy przedsiębiorcy będą musieli poczekać…

    więcej
  • Stanisław Butka: QAFP zmobilizuje do podnoszenia jakości pieczywa

    Stanisław Butka: QAFP zmobilizuje do podnoszenia jakości pieczywa 0

    Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP przyjęło propozycję współadministrowania Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. Co przekonało Zarząd SRP do podjęcia rozmów z UPEMI? Jakie szanse widzi w znaku QAFP? Kiedy poznamy szczegóły zeszytu branżowego dla pieczywa? Zapytaliśmy Stanisława Butkę, prezesa SRP RP.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe