25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Zapraszamy na jednodniowe, bezpłatne warsztaty z firmą Komplet. W programie Tort Pieniek, Tort Pomarańczowy Mamba, Sernik z Musem Pomarańczowym, Rolada zygzak, a także muffiny czekoladowe i ciasto owocowe. Wszystko z użyciem nowego produktu firmy Komplet – Stabilizatora Pomarańczowego. Warsztaty poprowadzi Mirosław Grzeluszka.
Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK wróciły na targową mapę Polski w nowym terminie, w nowej hali wystawienniczej, w nowej formule, z dłuższą listą wystawców i ciekawszym programem imprez towarzyszących. Co się działo w Gdańsku 22-24 maja br. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AmberExpo?
Podobne zasady wyliczania zasiłku chorobowego dla przedsiębiorców i pracowników, zmniejszenie nadużyć w wypłacie zasiłków chorobowych dla prowadzących działalność gospodarczą – takie zmiany zakłada projekt założeń projektu ustawy o świadczeniach pieniężnych z ubezpieczenia społecznego w razie choroby czy macierzyństwa.
Firma na Dzień Dziecka? Od strony podatkowej najkorzystniejszym sposobem przekazania firmy dziecku jest nieodpłatne przekazanie całego przedsiębiorstwa. W ten sposób można uniknąć zapłacenia zarówno VAT-u, PIT-u, jak i podatku od spadków i darowizn.
Za 3 lata uczelnie wyższe będą się dzielić na akademickie i zawodowe. Do tego czasu szkoły będą musiały dostosować swoje programy odpowiednio do profilu kształcenia. Przy opracowaniu programów uczelni zawodowych aktywny udział mają wziąć pracodawcy.
Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na letni cykl kursów z sugarcraftingu. Poznajcie styl angielski w wykonaniu znakomitej artystki sugarcraftingu Anny Daraż!
Są lekkie, sprężyste i bardzo smakowite. Oryginalną konsystencją i delikatnym, słodkim smakiem zjednują sobie zwolenników wśród amatorów łakoci. Takie właśnie są popularne pianki Marshmallow, „ciepłe lody” czy „całuski” oblane czekoladą – ich tajemnicą jest wtłoczone powietrze.