25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Czytasz Mistrza Branży? Lubisz niespodzianki? Mamy dla Ciebie konkurs! Do wygrania profesjonalny blender marki Alfa o wartości ponad 2 tys. złotych. Doskonały do robienia soków, sorbetów, a także pulp, z których można tworzyć zdrowe przekąski w piekarni, cukierni, lodziarni. Co trzeba zrobić, by nagroda trafiła w Twoje ręce?
Torty i tarty, masa cukrowa i drip cake, makaroniki, kawa i czekolada oraz dużo więcej inspirujących tematów - poznaj nową ofertę szkoleń w Artystycznej Szkole Wiesława Kuci.
Większość przedsiębiorców przywiązuje dużą wagę do swojej marki, którą chroni za pomocą praw własności przemysłowej, tj. znaki towarowe czy wzory przemysłowe. W wielu firmach receptury produktów objęte są tajemnicą handlową, a nawet opatentowane. Czy teraz przyszedł czas, by do zestawu chronionych elementów produktu dodać smak?
Dach, komin, szafki, a nawet filiżanki - wszystko w tym domku jest z czekolady. Konkretnie, z 1,5 tony smakołyku użytego do stworzenia najbardziej czekoladowego miejsca na tej planecie!
Z szacunku do tradycji biorą się najlepsze rzeczy - z takiego założenia wychodzi większość rzemieślników. A także Mariusz Rabenda - właściciel cukierni Nugat, która już przez dekady cieszy się wciąż popularnością wśród śląskich klientów.
Zobacz, jak szybko i niedrogo wzbogacić ofertę piekarni i cukierni o zdrowe przekąski oraz pożywne soki. Sprawdź, jak maksymalnie wykorzystać cenne surowce i zminimalizować odpady. Przekonaj się, dlaczego warto postawić na ekologiczne opakowania i jak zyskać na transporcie niskoemisyjnym! Gdzie? Na stoisku nr 139, pawilon 5.
Badania naukowców z całego świata od lat potwierdzają, że nadmierna absorpcja glinu – zwłaszcza z żywnością – może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie organizmu człowieka. Dzięki tej wiedzy w gastronomii coraz rzadziej spotyka się przeznaczone do kontaktu z nią sprzęty i akcesoria wykonane z aluminium.