...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • 8 ważnych kryteriów  istotnych dla wyboru  systemu ERP

    8 ważnych kryteriów istotnych dla wyboru systemu ERP 0

    System ERP (Enterprise Resource Planning) jest „centralnym układem nerwowym” danego przedsiębiorstwa. Postępująca cyfryzacja oznacza dalszy wzrost znaczenia Enterprise Resource Planning. Przedsiębiorstwa branży piekarskiej i cukierniczej podczas wyboru systemu ERP powinny zwracać uwagę na najważniejsze kryteria decyzyjne.

    więcej
  • Joga Festiwal już za chwilę!

    Joga Festiwal już za chwilę! 0

    Trzy… dwa… jeden… Joga!!! A konkretnie Joga Festiwal VI Górski Maraton Jogi w Wierchomli Małej rozpoczyna się już 23 sierpnia.

    więcej
  • Pierwszy autorski lokal Tomasza Dekera

    Pierwszy autorski lokal Tomasza Dekera 0

    W wywiadzie opublikowanym w lutowym wydaniu „Mistrza Branży” zapowiadał otwarcie nowego konceptu z piekarnią. I otworzył. 25. lipca ruszył autorski lokal Tomasza Dekera w Gdańsku, który jest jednocześnie piekarnią (ze śniadaniami), cukiernią, lodziarnią, kawiarnią. Pysznym miejscem.

    więcej
  • Czekoladowe fondue

    Czekoladowe fondue 0

    Pomysł użycia garnuszka, w którym będzie płynne medium, ze stałym dostępem do czynnika grzewczego i możliwością zanurzania w nim różnych dodatków pochodzi ze Szwajcarii, choć alpejskie rejony Włoch czy Francji także stosowały tę technikę przygotowania posiłków.

    więcej
  • 23. Święto Chleba w Gdańsku

    23. Święto Chleba w Gdańsku 0

    29 lipca, w drugim dniu Jarmarku św. Dominika, obchodzono 23. edycję najstarszego Święta Chleba w Polsce. Jakie pieczywo oferowały lokalne piekarnie i jakie trendy można było podpatrzeć u gdańskich rzemieślników - relacjonuje nasz korespondent dr inż. Henryk Piesiewicz

    więcej
  • Jak deklarować alergeny?  – dodatkowe wytyczne Komisji Europejskiej

    Jak deklarować alergeny? – dodatkowe wytyczne Komisji Europejskiej 0

    Nowe wytyczne dotyczące znakowania żywności wciąż nastręczają problemów producentom opracowującym etykiety. Nadal jest wiele nieja­snych kwestii, kłopotliwych dla niektórych kategorii produktów spożywczych czy producentów. Rozstrzygnięcie zagadnienia sposobu deklarowania obec­ności alergenów przyniosło Zawiadomienie KE z 07.2017

    więcej
  • Thierry Ayel – Akademia Mistrza po francusku

    Thierry Ayel – Akademia Mistrza po francusku 0

    – Polskie cukiernictwo to cukiernictwo poszukujące. Poszukujące nowych trendów, smaków, receptur, inspiracji i sposobów prezentacji – ocenia Thierry Ayel, francuski szef kuchni i mistrz cukiernictwa, który już od dekady mieszka nad Wisłą.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe