25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
To już trzeci Medal Europejski dla nadzień cukierniczych Lauretta piotrkowskiej firmy. Po raz kolejny doceniono najwyższą jakość, europejskie standardy produkcji oraz coraz bardziej widoczną obecność na zagranicznych rynkach.
Chcesz od życia i biznesu więcej? Szukasz kobiet podobnych do siebie, z którymi będziesz mogła wymienić doświadczenia, a może budować swój sukces? Nie możesz przegapić tego eventu! Zwłaszcza, że mamy dla Ciebie super prezent cenowy!
Miesiące przygotowań, potu, łez, nieprzespanych nocy by sięgnąć po marzenia. Oto przed nami duet cukierników Michał Doroszkiewicz i Marek Moskwa, który pisze swoją historię, mającą znaczący wpływ na losy polskiego cukiernictwa. Za kilka dni ich wielkie marzenia urzeczywistnią się.
Choć praca z czekoladą nawet w jesienno-zimowych temperaturach jest dość trudna, uczniowie zmierzyli się z nią właśnie teraz. Mimo upałów, udało się ją okiełznać pod okiem mistrza, Mieczysława Chojnowskiego.
Przekonajcie się sami, jak szeroka i kusząca jest oferta łódzkich restauracji i kawiarni. Od 6 do 10 czerwca w mieście czeka nas prawdziwa podróż po smakach: Japonii, Gruzji, Śródziemnomorza, Polski i wiele innych. Łódzkie restauracje i kawiarnie zmierzą się z tematem: Kuchnie Narodowe.
Jak wynika z badania ARC Rynek i Opinia, Polacy, wybierając słodkości w cukierniach, kawiarniach czy lodziarniach, coraz większą uwagę zwracają na naturalność składników, receptury, obecność cukru, glutenu czy laktozy. Coraz częściej też ich wybór pada na te zdrowsze.