...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Czekoladki w wersji lux

    Czekoladki w wersji lux 0

    Portugalski chocolatier Daniel Gomez stworzył najdroższą czekoladkę świata. Wpis do Światowej Księgi Rekordów Guinnessa zapewniła mu pokryta 23-karatowym złotem pralina w kształcie diamentu warta ok. 10 tys. dolarów.

    więcej
  • Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami!

    Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami! 0

    Wokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.  

    więcej
  • Opakowania Guillin Polska

    Opakowania Guillin Polska 0

    Guillin Polska, firma, która powstała w wyniku połączenia spółek Anis Opakowania i Kreis Pack, to producent innowacyjnych opakowań jednorazowych z tworzyw sztucznych. O najwyższej jakości wykonywanych przez nią wyrobów świadczą certyfikaty ISO, BRC i stale rosnąca liczba zadowolonych klientów.

    więcej
  • Zaskakująca lista przebojów - Cukiernicze trendy 2018

    Zaskakująca lista przebojów - Cukiernicze trendy 2018 0

    Antyczny, wegański i przyjazny jelitom. Oto hasła, które określają, jakie trendy będą obowiązywać w ciastach, deserach i innych słodkościach. Zdziwieni? To dobrze, bo zaskoczenie konsumenta to jeden z najgorętszych trendów!

    więcej
  • Rewolucja w logistyce opakowań

    Rewolucja w logistyce opakowań 0

    Pierwszy składany pojemnik na pieczywo rewolucjonizuje logistykę w branży piekarniczej. Redukcja objętości – o blisko 70% po złożeniu! – pozwala wygenerować ogromne oszczędności zarówno pod względem zarządzania pustymi opakowaniami, jak i w procesach wewnętrznych.

    więcej
  • Poszukiwacz czarnego złota

    Poszukiwacz czarnego złota 0

    Choć na swoim wizytówkowym zdjęciu prezentuje twarz ubrudzoną ciemną czekoladą, jej przyszłość widzi bardzo jasno. Dla niego prawdziwy etap eksplorowania czekolady dopiero się zaczął. Zainaugurowała go prezentacja ruby chocolate. Ale to nie najlepsza czekolada świata. Która nią jest? Zdradził nam Patrick Aubrion.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe