25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
6 monoporcji stworzonych krok po kroku na oczach uczestników i szczegółowo omówionych - tak zapowiada się kolejne szkolenie Ashanti School. Poprowadzi je światowej renomy włoski pastry chef - Gianluca Fusto.
Portugalski chocolatier Daniel Gomez stworzył najdroższą czekoladkę świata. Wpis do Światowej Księgi Rekordów Guinnessa zapewniła mu pokryta 23-karatowym złotem pralina w kształcie diamentu warta ok. 10 tys. dolarów.
Wokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.
Guillin Polska, firma, która powstała w wyniku połączenia spółek Anis Opakowania i Kreis Pack, to producent innowacyjnych opakowań jednorazowych z tworzyw sztucznych. O najwyższej jakości wykonywanych przez nią wyrobów świadczą certyfikaty ISO, BRC i stale rosnąca liczba zadowolonych klientów.
Antyczny, wegański i przyjazny jelitom. Oto hasła, które określają, jakie trendy będą obowiązywać w ciastach, deserach i innych słodkościach. Zdziwieni? To dobrze, bo zaskoczenie konsumenta to jeden z najgorętszych trendów!
Pierwszy składany pojemnik na pieczywo rewolucjonizuje logistykę w branży piekarniczej. Redukcja objętości – o blisko 70% po złożeniu! – pozwala wygenerować ogromne oszczędności zarówno pod względem zarządzania pustymi opakowaniami, jak i w procesach wewnętrznych.
Choć na swoim wizytówkowym zdjęciu prezentuje twarz ubrudzoną ciemną czekoladą, jej przyszłość widzi bardzo jasno. Dla niego prawdziwy etap eksplorowania czekolady dopiero się zaczął. Zainaugurowała go prezentacja ruby chocolate. Ale to nie najlepsza czekolada świata. Która nią jest? Zdradził nam Patrick Aubrion.