25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
21 kwietnia br. do Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu zjechali rzemieślnicy i przedsiębiorcy z całego Śląska. Powód? Jubileuszowa, XXV Wielka Gala Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.
Polskie dekoratorki tradycyjnie już pokazały wielki styl oraz niesamowitą kreatywność na zagranicznym konkursie. Tym razem zawojowały Essen, czyli Cake&Bake 2018.
W połowie czerwca zarezerwuj dwa dni na jedyne w Polsce i największe w tej części Europy specjalistyczne targi Gluten Free EXPO. To tu sprawdzisz ofertę najlepszych producentów żywności bezglutenowej, restauracji i ośrodków wypoczynkowych z programu MENU BEZ GLUTENU oraz skosztujesz dobrej kuchni bezglutenowej!
Lawendowa panna cotta. Poziomkowe makaroniki. Gruszki w karmelowej glazurze. Finalista programu Bake Off – Ale Ciacho! zaprasza w kulinarną podróż po najpyszniejszych wypiekach sezonowych.
Rodzime luksusowe marki czekolady, rzemieślnicze lody, oscypki w czekoladzie i fontanna słodkości dla wszystkich. Ponadto warsztaty dla małych i dużych oraz konkurs tortów artystycznych - takimi atrakcjami zachęcał do udziału III Festiwal Czekolady w Bielsku-Białej.
Ruszyły zapisy na Joga Festiwal. VI Górski Maraton Jogi w Wierchomli (Małopolska), który odbędzie się 23-26 sierpnia. Impreza organizowana w malowniczym miejscu z widokiem na góry jest skierowana do wszystkich, którzy chcą żyć zdrowo, zadbać o swój umysł i ciało i aktywnie spędzić czas. Do akcji włączył się Mistrz Branży :)
XXIII finał Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz przyniósł nie tylko smaczny powiew wiosny, ale też miłe zaskoczenie. Na podium stanęły aż 4 dziewczyny, w tym 2 finalistki części dla piekarzy. Taka sytuacja zdarza się raz na kilka lat.