25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Michał Doroszkiewicz, Marek Moskwa i Jarek Nowakowski - to oni będą reprezentować nasz kraj w słynnym konkursie cukierniczym. Team już pracuje nad recepturami i niebawem rozpoczyna treningi.
Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.
Wkrótce Sweettargi, a na targach Mistrz Branży w doborowym towarzystwie! 17-18 marca będziemy gościć Sylwię Grodzką-Habę, Daniela Coceanciga, dekoratorki Kingę Jakimowicz oraz Katarzynę Osiecką, mistrzów: Biopiekarza Bogdana Smolorza i Wiesława Kucię (Modecor)! Już dziś czekamy na Was z zaproszeniami na targi!
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach organizuje bezpłatne dwudniowe szkolenie w ramach Projektu VESTE współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.
Już wkrótce odbędą się II Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy. Uczniu cukiernictwa i piekarstwa, przekonaj się, ile skrywasz potencjału twórczego, jak rozwinąć ten potencjał w pracy zespołowej i tworzyć coś wspólnie! Dołącz do nas, odkryj w własną kreatywność, nieschematyczne myślenie i przełóż ją na pozytywną współpracę.