Cukiernictwo
Lista artykułów
-
-
-
Cytryna, marcepan i czekolada 0
autorka: Justyna Kawiak, ukończyła cukierniczą szkołę Le Cordon Bleu w Londynie. Pracowała m.in. w luksusowym hotelu Ritz.
więcej -
Wielkanocny poranek 0
autor: Michał Turzyński – jego wizjonerstwo i poczucie estetyki można obserwować między innym w Centrum Kreacji Master Martini, gdzie jest jednym z wykładowców i technologów.
więcej -
-
Monoporcje, rzemieślnicze bochenki i foodporn – nowy Mistrz Branży 0
W dużej mierze o monodeserach oraz monociastkach, a jednak wcale nie monotematyczny – nowy Mistrz Branży już jest! A w nim nie tylko o największym hicie witryn cukierniczych, ale też o rzemieślniczych piekarniach, sztuce apetycznej fotografii oraz ekocertyfikatach.
więcej -
Wielkanocny mazurek stefankowy z percepanowym kremem 0
autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska
więcej