![Deser ab ovo i ananasowy insert](/public/artykuly-sponsorowane/1260/4326/1260_4326_15115_136x94.jpg)
Deser ab ovo i ananasowy insert 0
autor: Michał Iwaniuk, Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Michał Iwaniuk, Pastry Chef w Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie w Warszawie
więcejautor: Jurij Gorobczyszyn – pastry chef w restauracji Cucina w City Park Hotel & Residence w Poznaniu
więcejautor: Łukasz Borgosz, mistrz cukiernictwa i właściciel Fanaberia Cafeteri
więcejW środę 28 lutego poznaliśmy laureatów plebiscytu Osobowość Roku 2017 organizowanego przez „Dziennik Zachodni”. Podczas gali finałowej nagrody w kategorii „biznes” otrzymali również przedstawiciele branży piekarskiej i cukierniczej z województwa śląskiego.
więcejDo 1. miejsca i finału w Nowym Jorku zabrakło mu zaledwie 15 punktów! Uplasował się na miejscu drugim, czym utwierdził wszystkich w przekonaniu, że czekolada to mocna strona polskich cukierników.
więcejTo pierwsza taka publikacja, skierowana specjalnie do polskich cukierników. E-book Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych to esencjonalny przewodnik po fotografii w świecie cukiernictwa. W końcu wszyscy dobrze wiemy, że najpierw zjadamy wypieki oczami!
więcejW połowie lutego br. we wrocławskiej Hali Stulecia odbyły się Targi Zdrowych Inspiracji, które stanowią kontynuację dobrze znanych od lat Wrocławskich Spotkań Niezwykłości. Nowa nazwa i nowa formuła, ale cel wydarzenia niezmiennie ten sam – troska o nasze najbliższe otoczenie i zdrowy tryb życia.
więcej