![W sercu świata słodkości - SIGEP po raz 39.](/public/artykuly-sponsorowane/910/4267/910_4267_14859_136x94.jpg)
W sercu świata słodkości - SIGEP po raz 39. 0
Innowacja to nasza tradycja - pod takim hasłem upłynęła kolejna edycja największych targów branży cukierniczej na świecie. Czym zaskoczyli wystawcy w tym roku?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Innowacja to nasza tradycja - pod takim hasłem upłynęła kolejna edycja największych targów branży cukierniczej na świecie. Czym zaskoczyli wystawcy w tym roku?
więcejPolska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”. 1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa
więcejCzy jest bardziej idealny sposób na złożenie hołdu cukiernictwu niż wykonanie tortu? Chyba nie! A jeśli taki tort zrobią wspólnie najlepsze dekoratorki, można spodziewać się niesamowitego dzieła.
więcejDefinicja urlopu wypoczynkowego zapisana jest w art. 152 Kodeksu pracy. Został tam opisany jako coroczny, nieprzerwany i płatny urlop wypoczynkowy, który przysługuje pracownikowi. W przypadku zakończenia umowy, niewykorzystanie przysługującego urlopu wypoczynkowego skutkuje powstaniem obowiązku wypłaty ekwiwalentu.
więcejFrancuskie słowo brioche jest używane przynajmniej od XV wieku. Pochodzi od czasownika broyer, który znaczy tyle co kruszyć, tłuc, rozcierać, rozdrabniać, nawiązuje więc do długiego procesu zagniatania ciasta. Nową, wyjątkową odsłonę tego popularnego wypieku proponuje firma CSM.
więcejRynek żywności ekologicznej w Polsce stanowi zaledwie 0,5 % całego rynku spożywczego, ale jego wartość w ciągu ostatnich siedmiu lat wzrosła trzykrotnie do ponad 800 mln zł, a najnowszy raport prognozuje, że w kolejnym roku wartość rynku żywności ekologicznej wyniesie już ponad miliard złotych.
więcej