...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Polscy cukiernicy w europejskiej rozgrywce - tuż przed startem

    Polscy cukiernicy w europejskiej rozgrywce - tuż przed startem 0

    Pozostał niecały miesiąc do europejskiego finału jednego z największych konkursów cukierniczych Coupe du Monde de la Patisserie, który odbędzie się 10 czerwca w Turynie. Po wielu latach polska reprezentacja będzie miała ponownie możliwość zaprezentowania się na międzynarodowej scenie cukierniczej.

    więcej
  • Cukiernia na diecie roślinnej

    Cukiernia na diecie roślinnej 0

    Wegańskie cukiernictwo coraz odważniej wkracza na salony, mocniej wbija się w świadomość, jest wyzwaniem, z jakim mierzą się blogerzy, autorzy książek, profesjonaliści. I sami weganie, którym brakuje powszechnie dostępnych roślinnych alternatyw dla ciast, ciasteczek, deserów i lodów.

    więcej
  • Nowa edycja konkursu Maestro Wypieków

    Nowa edycja konkursu Maestro Wypieków 0

    Z okazji 10-lecia Akademii Mistrza firma ZT „Kruszwica” S.A. zaprasza do wzięcia udziału w jubileuszowym konkursie „MAESTRO WYPIEKÓW”. Konkurs skierowany jest do profesjonalistów z branży cukierniczej, piekarskiej i lodziarskiej.

    więcej
  • Ale... My chcemy słodycze!

    Ale... My chcemy słodycze! 0

    Nasz mózg nie spocznie, dopóki nie dostanie tego, czego chce. A chce energii, czyli glukozy. „Zamawia” poprzez uczucie głodu to, co jest potencjalnym jej źródłem. Myślimy, że potrzebujemy słodyczy, a tak naprawdę poszukujemy cennych źródeł energii. Skąd czerpać dobrej klasy energię dla naszego mózgu?

    więcej
  • Nadzienia pralinowe Croquant

    Nadzienia pralinowe Croquant 0

    Marka Marguerite znana we Francji już od 1919 roku jest partnerem mistrzów cukiernictwa, a teraz także w Polsce jest dostępna dla ambitnych artystów cukierniczych. Firma CSM Polska dzieląc się pasją do cukiernictwa i wysoką jakością produktów zaprasza do odkrycia nowego smaku z gamy nadzień pralinowych Croquant.

    więcej
  • Co się kryje w czekoladzie? - podręcznik smaku

    Co się kryje w czekoladzie? - podręcznik smaku 0

    165 stron wiedzy na temat smaku czekolady - książka Renaty Januszewskiej, “Hidden Persuaders in Cocoa and Chocolate” to owoc jej wieloletniej pracy jako sensora smaku. I dowód na to, że smak to wielopoziomowe doznanie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe