...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Francuskie specjały i świąteczne aromaty - szkolenie

    Francuskie specjały i świąteczne aromaty - szkolenie 0

    Tarty, ptysie i eklery, czyli wszystko, co najlepsze w francuskiej cukierni pojawi się w listopadzie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. Pod koniec miesiąc sala szkoleniowa wypełni się zaś bożonarodzeniowymi zapachami i smakami. Zapraszamy do apetycznej nauki z mistrzami!

    więcej
  • Od pojęć do praktyki, cz. 1

    Od pojęć do praktyki, cz. 1 0

    Moda na cukiernictwo francuskie i hiszpańskie znalazła w Polsce bardzo podatny grunt. Wraz z finezyjnymi monoporcjami, profiterolkami i całą masą petit gateau wzbogacił się nie tylko asortyment witryn w naszych cukierniach. Rzemieślnicy zyskali nowe techniki pracy, ale też zupełnie nowy zasób słów obcych.

    więcej
  • Szkolenie: Bezpieczeństwo i higiena pracy

    Szkolenie: Bezpieczeństwo i higiena pracy 0

    Jak identyfikować i ocenić zagrożenia czynnikami szkodliwymi dla zdrowia w pracy? Jak kształtować bezpieczne zachowania pracowników? Jak postępować w razie wypadku? M.in. te zagadnienia pojawią się w nowym cyklu szkoleń "Bezpieczeństwo i higiena pracy", organizowanym przez Wielkopolską Izbę Rzemieślniczą w Poznaniu.

    więcej
  • Historyczne zwycięstwo Jowity Woszczyńskiej

    Historyczne zwycięstwo Jowity Woszczyńskiej 1

    Jowita Woszczyńska na zawsze zapisze się na kartach polskiej historii cukierniczej! To właśnie ona została pierwszą Polką, która stanęła na podium prestiżowych międzynarodowych mistrzostw cukierników w Mediolanie.

    więcej
  • VIII Forum 100 - Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego

    VIII Forum 100 - Doroczna Gala Przemysłu Żywnościowego 0

    Ponad dwustu sześćdziesięciu przedstawicieli przemysłu żywnościowego oraz polityki, gospodarki, świata nauki i mediów wzięło udział w VIII „Forum 100” – Dorocznej Gali Przemysłu Żywnościowego zorganizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców i kwartalnik „Food-Lex” w dniu 19 października 2017 r.

    więcej
  • 27 zwycięskich prac i 1 the Best of Cake Festival Poland 2017

    27 zwycięskich prac i 1 the Best of Cake Festival Poland 2017 0

    15 października w konkursie tortów w Katowicach pojawiło się blisko 300 prac, w tym dzieła dzieci i młodzieży. Spośród nich jury musiało wyłonić pierwsze miejsca, a także tę najważniejszą – the Best of Cake Festival Poland 2017. Zadanie ekstremalnie trudne, bo uczestnicy w tym roku przeszli samych siebie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe