...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Cake Festival Poland 2017 zachwycił jeszcze mocniej

    Cake Festival Poland 2017 zachwycił jeszcze mocniej 0

    CFP ponownie przyciągnął do Katowic tłumy dekoratorów, cukierników i media ogólnopolskie. Uwagę elektryzowała barwna wystawa. Prawie 300 prac z masy cukrowej i czekolady plastycznej budziło zachwyt i emocje, a dla bacznego obserwatora były źródłem inspiracji. Nie mniej inspiracji można było znaleźć na stoiskach wystawców.

    więcej
  • Sklepy otwarte na produkcję

    Sklepy otwarte na produkcję 0

    – Mamo! Zobacz piekarz! Takie okrzyki w sklepie piekarniczym zdarzają się coraz częściej. Coraz więcej piekarzy decyduje się, dla podniesienia atrakcyjności sklepu, na pokazanie w swoistym „misterium”, w którym ukazany jest odpiek, a także czasem wyrabianie ciasta.

    więcej
  • Poradnik przedsiębiorcy: Minimalne wynagrodzenie 2018

    Poradnik przedsiębiorcy: Minimalne wynagrodzenie 2018 0

    Kodeks pracy gwarantuje pracownikom otrzymywanie pensji minimalnej. Wysokość wynagrodzenia minimalnego na kolejny rok jest podawana w Dzienniku Urzędowym Rzeczypospolitej Polskiej „Monitor Polski” w terminie do 15 września. Od 1 stycznia 2018 roku wyniesie ono 2100 zł brutto.

    więcej
  • Tort modelowany algorytmowo

    Tort modelowany algorytmowo 0

    Dinara Kasko, znana cukiernik z Ukrainy, została zaproszona przez firmę Barry Callebaut na promocję nowej rubinowej czekolady w Szanghaju. Jako jedna z pierwszych czterech cukierników na świecie miała okazję pracować z nową czekoladą, wypróbować jej właściwości i stworzyć z niej deser.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe