...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Polskie talenty w świecie czekolady

    Polskie talenty w świecie czekolady 0

    Jak kończyć karnawał to w wielkim stylu! Najlepiej na słodko! Już tylko kilka dni dzieli nas o wielkiej czekoladowej uczty. Uczty dla wszystkich zmysłów - polskich eliminacjach do tytułu World Chocolate Masters! Tego po prostu nie można przegapić!

    więcej
  • Do Expo Sweet zostało już tylko kilka dni

    Do Expo Sweet zostało już tylko kilka dni 0

    Nie trzeba wyjeżdżać do Rimini, żeby poznać najważniejsze trendy w cukiernictwie, lodziarstwie i dekoratorstwie. – W Warszawie będzie to samo (a nawet więcej), tylko że lepiej, bez tłoku i po polsku – obiecują organizatorzy Expo Sweet. Sprawdź, jakie okazje targowe przygotowali wystawcy i o jakie atrakcje zadbali organizatorzy!

    więcej
  • 1,35 pączka na sekundę!

    1,35 pączka na sekundę! 0

    W poniedziałek, 20 lutego, w poznańskim Cechu Cukierników i Piekarzy odbyły się XIII Mistrzostwa Poznania w jedzeniu pączków na czas. Zwyciężył Piotr Frąckowiak, który zjadł 10 pączków w 7 minut i 5 sekund.

    więcej
  • Gastropiekarnie

    Gastropiekarnie 0

    Najlepsi piekarze na świecie stają się dzisiaj pełnoprawnymi gwiazdami, niczym znani szefowie kuchni. Gastronomiczni nomadzi, bo tak nazywani są smakosze, którzy podróżują po całym świecie w poszukiwa­niu kulinarnych uniesień, chcą unikatowych i jedynych w swoim rodzaju przeżyć już od wczesnych godzin porannych.

    więcej
  • Dwie nowe margaryny od UNIFET

    Dwie nowe margaryny od UNIFET 0

    Firma UNIFET SP. Z O.O. wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów wprowadziła na rynek dwie nowe margaryny: Margarynę PRIMERA TRANSFREE Kremową 80 CLEAN LABEL oraz Margarynę PRIMERA TRANSFREE Cukierniczo-Kremową PALMFREE 80.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe