...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Nadaj szyku swojej cukierni - szkolenie z monoporcji i eklerów

    Nadaj szyku swojej cukierni - szkolenie z monoporcji i eklerów 0

    Moda na francuski akcent w cukierniach i piekarniach to nieprzemijający trend. Być może dlatego, że klasyka i elegancja nigdy nam się nie znudzi. Chcesz również wprowadzić do swojej cukierni pyszne eklery oraz świetnie się prezentujące monoporcje? Zapraszamy na najnowsze szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci!

    więcej
  • Lubelskie „smakowanie życia”

    Lubelskie „smakowanie życia” 0

    O integracji młodzieży polsko-norweskiej, warsztatach biznesowych dotyczących turystyki oraz wspólnym poznawaniu kultury i smaków Lubelszczyzny. Zapraszamy do relacji ze styczniowej wizyty norweskich uczniów w Zespole Szkół Ekonomicznych im. Vetterów w Lublinie.

    więcej
  • Kulinarne Kaszuby na Targach FOOD-to-GO czyli hołd smakom niezwykłego regionu

    Kulinarne Kaszuby na Targach FOOD-to-GO czyli hołd smakom niezwykłego regionu 0

    Pizza zupełnie nie… włoska, férkasë, kreple i golce – tych wyjątkowych kaszubskich potraw będzie można spróbować podczas największych w regionie Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Ponad 100 firm zaprezentuje branżowe nowości już 8 i 9 lutego w gdańskim Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AMBER EXPO!

    więcej
  • Piękno mnie  inspiruje

    Piękno mnie inspiruje 0

    Wśród setek pojawiających się na rynku książek kucharskich te nieliczne, dotyczące sztuki cukierniczej, zawsze się wyróżniają. Jednak pozycja autorstwa Igi Sarzyńskiej „Moje cztery pory roku” jest inna od wszystkich.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe